Keskustelu:Luettelo Pirkkalan julkisista taideteoksista ja muistomerkeistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Paikat[muokkaa wikitekstiä]

Paikkoja löytyy mm. Pirkkalan veistospolun kartasta: Pirkkalan veistospolku, kartta --Aulis Eskola (keskustelu) 31. heinäkuuta 2017 kello 19.08 (EEST)

Ilmatorjuntamuistomerkit: https://asiakas.kotisivukone.com/files/ilmatorjunta.com.kotisivukone.com/Osastot/Pirkanmaa/pirkanmaa_it_muistomerkit2.pdf --Aulis Eskola (keskustelu) 25. elokuuta 2017 kello 16.37 (EEST)

Pirkkala[muokkaa wikitekstiä]

Nyt listattuna Pirkkalassa näyttää olevan kolmisenkymmentä uudempaan kuvataiteeseen liittyvää teosta. Siellä on toteutettu julkisten teosten hankintoja ohjelmallisesti. Jos ja kun listan teosten geolokaatio eli koordinaatit saadaan kuntoon, seuraavaksi nuo työt pitäisi kuvata. Jos lokaatiot saadaan listaan kohtuudella, arvelisin, että kuvaustyön saa tehtyä yhdessä päivässä polkupyörän avulla. Jos joku on innostunut hommasta, sanokoon vaikka että hep. Voi niitä useampikin kuvata, tietysti. Siinä nimittäin pääsee näkemään omilla silmillään melkoisen siivun ulkomaista ja suomalaista nykytaidetta.--Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 31. heinäkuuta 2017 kello 19.28 (EEST)

13.8. klo 13–16 Keskustan kuvataide kävellen. Tolla kierroksella voitais kuvata osa Pirkkalan julkisesta taiteesta. --Aulis Eskola (keskustelu) 7. elokuuta 2017 kello 16.16 (EEST)

Voi kun pääsis mukaan! Ne koordinaatit voi tehdä sillankin että jos kuvaa kännykällä tai kameralla jossa on GPS trakkeri, niistä saa koordinaatit ja eihän niitä tarvitse etukäteen jos menee sinne kävelykierrokselle.--Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 7. elokuuta 2017 kello 16.35 (EEST)

Jani: Juna[muokkaa wikitekstiä]

Missäköhän teos Jani: Juna on nykyään? Sitä ei löydy lähteen osoittamasta paikasta. Minulla on epäilys, että liikennemerkin oloinen teos olisi siirretty muualle senkin takia, että lähteen osoittama paikka on autoliikennealuetta.

Vanha kuva teoksesta. Teos näkyy myös 2009 otetussa Street View -kuvassa. --Aulis Eskola (keskustelu) 3. kesäkuuta 2019 kello 22.40 (EEST)

Luetteloinnin ja kuvauksen eteneminen[muokkaa wikitekstiä]

Listasta puuttunee jotakin, koska tiedot löytyvät melko hajanaisesti eri lähteistä. Kuvaamiseen liittyen: lista kuvaamattomista karttalinkin kera. --Aulis Eskola (keskustelu) 12. syyskuuta 2017 kello 19.12 (EEST)

Uuden karttahärpäkkeen kokeilua Kartalla --Aulis Eskola (keskustelu) 25. syyskuuta 2018 kello 10.47 (EEST)