Keskustelu:Luettelo Lentolaivue 28:n ilmavoitoista ja sotatoimitappioista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kysyn vaan neutraaliuden nimissä, miksei tässä mainita mitään tappioista? Koko luettelon voisi siirtää nimelle Luettelo Lentolaivue 28:n ilmataisteluista ja sisällyttää siihen myös tappiot. Nyt ne jäävät hämärän peittoon. --Tve4 4. elokuuta 2007 kello 14.33 (UTC)

Asiallinen kommentti. Tappiot tulevat kyllä ajastaan näkyville, jos ei muualle niin ainakin pääartikkeliin.Janis 4. elokuuta 2007 kello 14.46 (UTC)
Myös se kävi mielessä, että tappiot ja voitot aikajärjestyksessä yhdessä ja samassa taulukossa muodostaisivat kronologisen aikajanan. Siksi niitä ei kannata hajauttaa kahteen eri paikkaan. --Tve4 4. elokuuta 2007 kello 14.48 (UTC)
Järkeenkäyviä ajatuksia. Itse kuitenkin edustan tämän luettelon osalta vain ns. suorittavaa porrasta ja varsinainen ajatustyö on tämän artikkelin perustajan kontolla. Odotellaan hänenkin kommenttejaan.Janis 4. elokuuta 2007 kello 15.21 (UTC)
Puhut asiaa. Tarkoitus olikin/on esitellä molemmat, voitot ja tappiot (mitään salaamatta :)), toteutus vain ontui. Korjataan... --Jukka Kolppanen 5. elokuuta 2007 kello 10.31 (UTC)

Siirsin sivun neutraalimmalle nimelle. Tuo ehdotettu nimi olisi ollut muuten hyvä, mutta kun tappioita tulee muutenkin kuin ilmataisteluissa (ilmatorjunnan alasampumat, katoamiset), päädyin tuohon nimeen, se kelvannee? Muokkaan vähän myöhemmin taulukon tiedot vastaamaan nimeä. --Jukka Kolppanen 5. elokuuta 2007 kello 12.28 (UTC)