Keskustelu:Luettelo Kankaanpään julkisista taideteoksista ja muistomerkeistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Taidekehän teokset on tuotu Knkaanpään kaupungin julkaisemasta pdf:stä. Siellä on tarkempia sijaintitetoja tyyliin "rivitalon päädyssä", poimin vain osoitteen. Lähteen pääosa on aikajärjestyksessä, järjestin loputkin niin. On vaara, että tässä syntyi punaisia linkkejä tekijöihin joita ei todeta merkittäviksi, sillä iso osa on oppilastöitä. --Tappinen (keskustelu) 7. joulukuuta 2017 kello 18.43 (EET)

Lisätty kohteet perään[muokkaa wikitekstiä]

Koska näyttää olevan järjestys muu kuin aakkosellinen, niin laitoin uudet kohteet perälle --Hotarju (keskustelu) 31. joulukuuta 2017 kello 21.50 (EET)

Luettelo järjestetty ja vähän muotoiltu. --Aulis Eskola (keskustelu) 31. joulukuuta 2017 kello 23.30 (EET)

Julkisia paikkoja vai ei[muokkaa wikitekstiä]

  • Villu Jaanisoon teos Suhde on kuntoutuskeskuksen sisäpihalla. Ilmakuvista päätellen piha on umpipiha eli sinne pääsee vain rakennuksen kautta. Jos rakennukseen voi saapastella suht. vapaasti ja pihalle pääsee tai edes näkee teoksen, se ehkä voisi olla luettelossa, vaikka ei ole niin vapaasti katsottavissa kuin vapaassa ulkotilassa olevat teokset. Kyseessä on kuitenkin suhteellisen nimekäs tekijä.--Htm (keskustelu) 21. lokakuuta 2018 kello 09.37 (EEST)
  • Poistin luettelosta teoksen Reliefi, joka on Niinisalon varuskunta-alueella, joka on aidattu, suljettu ja aseellisesti vartioitu ja jonka luokse menemiseen Taidekehä-pdf:nkin mukaan lupa liikkua alueella. Se ei ole riittävän julkinen paikka, kuten eivät muutkaan sotilasalueet. Niinisalon sotku on varuskunnan aidan ulkopuolella, joten jos sen lähellä olisi muistomerkkejä, niitä voisi katsella vapaasti.--Htm (keskustelu) 21. lokakuuta 2018 kello 09.37 (EEST)

Kuvaamattomat[muokkaa wikitekstiä]

Kuvaamattomat ja kuvatut Kartalla --Aulis Eskola (keskustelu) 2. marraskuuta 2018 kello 22.43 (EET)