Keskustelu:Live at Budokan (Dream Theaterin albumi)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

DVD:n yhdistäminen[muokkaa wikitekstiä]

@Vilhokki: Kannattaisiko Live at Budokan (DVD) yhdistää tähän? Miksi hyppyyttää lukijaa kahden artikkelin välillä, kun tiedot mahtuvat hyvin samaan artikkeliin, eikä DVD:llä ole lainkaan kielilinkkejä, eli muissa Wikipedioissa ne ovat yhdessä. -kyykaarme (keskustelu) 12. elokuuta 2017 kello 11.11 (EEST)

Olet aivan oikeassa, vilkaisinkin tuota että aika mielenkiintoinen ratkaisu tuossa tehty. Muutenkin Luokka:Musiikki-DVD:t alkaa olla vanhentunut nimitys kun on blu-rayta sun muuta tätä nykyään. Minäpä yhdistelen nuo vaikka saman tien, nyt kun puheeksi tuli. --Vilhokki (keskustelu) 12. elokuuta 2017 kello 11.14 (EEST)
@Vilhokki: Muutin DVD-artikkelin ohjaukseksi sen sijaan, että se olisi poistettu. Huomasin sellaisen pienen yksityiskohdan, että kun tämä artikkeli siirrettiin uudelle nimelle, niin artikkelin alalaidassa oleva yhtyemalline ei enää tunnistanut olevansa tässä artikkelissa. Se linkitti vanhasta nimestä jääneen ohjauksen kautta itseensä sen sijaan, että olisi näyttänyt artikkelin nimen tummalla tekstillä. Se korjaantui, kun päivitin yhtyemallineen linkit osoittamaan suoraan tähän artikkeliin. [1]
Löysin sattumalta myös toisen CD/DVD-tapauksen, jos sua kiinnostaisi yhdistellä niitä: Score ja Score (DVD). DVD:stä kannattaa jättää ohjaus, mä voin vaikka sitten katsoa siihen tulevat linkit. -kyykaarme (keskustelu) 13. elokuuta 2017 kello 12.34 (EEST)
Joo passaahan tuo, kattelen tässä vaikka kohtapuoliin tuon keissin kuntoon. Teen DVD-artikkeliin ohjauksen. --Vilhokki (keskustelu) 13. elokuuta 2017 kello 12.39 (EEST)