Keskustelu:Kurt Cobain

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tällä hetkellä (24.10.2007) tossa ei mainita ollenkaan, että Cobain kuoli itsemurhaan. Tuossa ei oikeestaan puhuta sen kuolemasta ollenkaan...

Järkeä nyt tommonen kuva pistää

Keksi ite sitten parempi

Jotain väliä jollain kuvalla. Eikös Kurtin kuvia o netis noin miljardi kpl. vittu mitä ruikutusta.

Älä itke. Hanki parempi jos tuo edellinen ei kelvannu. Eikä google Kurt kuvia voi lisätä

Toi et Kurt muka otti 3x tappavan määrän heroiinia ei ole todellakaan varmaa tietoa! Kommentin jätti 212.54.11.45 (keskustelu – muokkaukset).

Aika usein olen tuon kuullut, joten totta tai ei, paras kertoa asia artikkelissa ainakin jossain muodossa. --Jetman 5. joulukuuta 2006 kello 16.47 (UTC)
Mutta todellinen kuolinsyy ei suinkaan ollut polle, vaan haulikolla suuhun ammuttu laukaus. --boddah

Kurtista parempi kuva tuohon. ei mitään muokattuja paskoja! Kommentin jätti 85.156.212.198 (keskustelu – muokkaukset).

Normi kuva vaan ei sen ihmeellisempiä ja muutenkin hänelle oltaisiin voitu tehdä ruumin tarkastus ja löytää heroiinin jäänteitä TAI ehkäpä siinä alustalla josta hän veti niitä saattoi löytyä hiukan TAI lattialta saattoi.

Artikkelin tasosta[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa esitetään useita asioita hyvin erilaisella tavalla kuin en-wikin artikkelissa. En-wikissä on käytetty lähdeviitteitä usein, en sitten tiedä pitäisikö sieltä kääntää suoraan. Parasta tietysti olisi jos joku jaksaisi kaivaa lähteitä ja niitä käyttäen parantaisi artikkelia. -- Piisamson 28. heinäkuuta 2007 kello 12.43 (UTC)

Kielenkin taso on mitä on. Korjailin nyt yhtä osiota, jatkan kunhan jaksan. pitke 21. tammikuuta 2009 kello 23.19 (EET)[vastaa]