Keskustelu:Kuntoilu

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Liikunta ohjaa tänne. Pitäisikö koululiikunnan oppiaineesta olla artikkeli nimellä koululiikunta vai pelkkä liikunta? -tKahkonen 11. kesäkuuta 2006 kello 22.37 (UTC)

Osio "historiaa" on ihan huono. Ihme poukkoilua aiheesta ja ajankohdasta toiseen. --ML 26. tammikuuta 2009 kello 17.56 (EET)

Pelkkää ympäristövaikutusta ?[muokkaa wikitekstiä]

Onko ympäristövaikutukset tosiaan kuntourheilun keskeisin olemus kuten sivun tämänhetkinen sisältö antaa ymmärtää --Jawacz 25. joulukuuta 2010 kello 17.00 (EET)

Ympäristövaikutuksissa on käyty muutaman lajin kimppuun ja perusteltu sitä viittellä. Minä en ainakaan löytänyt kyseisen viitteen [2] alta mitään mikä tukisi tätä kommenttia? Eikös tämä ole pahimman lajin väärinkäyttöä että kirjoitetaan jotain omia päätelmiä ja yritetään perustella niitä viittaamalla johonkin? Törmäsin vastaavaan temppuun aikanaan juutalaisia käsittelevän artikkelin kohdalla. Tarkoitan artikkelin kohtaa "Ympäristöä kuluttaviin liikuntamuotoihin lasketaan muun muassa golf, jääkiekko ja laskettelu. Jäähallien viilentäminen ja laskettelurinteiden lumettaminen kuluttaa energiaa. Näiden lajien vuoksi luonnonmukaista maisemaa on usein jouduttu muokkaamaan rankasti.[2]". Mitä ympäristövaikutuksiin tulee eikö joku ratsastus ole vielä selvästi pahempi, tallien lämmitys, eläinten hoito ja etenkin ruokinta...? -- JR

Piilotetun sisällön karsinta[muokkaa wikitekstiä]

Poistin artikkelista runsaasti tekstiä, joka oli piilotettu kommenttitagien sisään kuutisen vuotta sitten. Jos joku haluaa kehittää artikkelia edelleen, kannattanee katsella löytääkö tuosta jotakin hyödynnettävää. – Haltiamieli 21. elokuuta 2016 kello 16.32 (EEST)