Keskustelu:Kummituslentokoneet

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

On ehdotettu lupaavaksi 1.4.2016 [1] Gopase+f (keskustelu) 4. huhtikuuta 2016 kello 12.13 (EEST)

 1. Symbol oppose vote.svg perusasiat käsitellään vajavaisesti. Artikkeli keskittyy vain Suomeen ja Ruotsiin. Lisäksi havaintojen luonne menee johdannosta asti vähän sekaisin kun havainnoista kirjoitetaan välillä kuin ne olisivat kiistattomia havaintoja.
 2. Symbol support vote.svg lähde merkitty.
 3. Symbol question.svg tietolaatikkomalline puuttuu. Meillä ei taida olla mitään sopivaa.
 4. Symbol oppose vote.svg viitteistyksessä aukkoja.
 5. Symbol oppose vote.svg suppea.
 6. Symbol support vote.svg monta lähdettä.
 7. Symbol question.svg lähteet käsittelevät aihetta. (Tosin vain Suomen ja Ruotsin tapauksia, eli riippuu siitä mitä artikkelin on tarkoitus käsitellä)
 8. Symbol question.svg sopivaa kuvitusta ei taida olla saatavilla.
 9. Symbol support vote.svg kieli ok.
 10. Symbol support vote.svg luokittelu ok.
 11. Symbol support vote.svg kielilinkkejä ei ole, koska ilmeisesti muunkielisiä artikkeleita ei ole. yleisilme ok. (rajausta pitäis miettiä, nyt artikkeli käsittelee vain Suomea ja Ruotsia.)
 12. Symbol oppose vote.svg artikkelin muokkaushistoria on epäluotettava. Ensimmäinen versio on epäluotettava [2], jonka jälkeen IP laajentanut [3], ilmeisesti kuitenkin ainakin osaksi (ehkä kokonaan) mainitun lähteen perusteella. Tämän jälkeen artikkeli on pysynyt suhteellisen stabiilina [4] ja [5]. Edellämainitun vuoksi katson, että artikkelin muokkaushistoria ei koostu riittävässä määrin luotettavalta vaikuttavista lisäyksistä.
5/9 -> Ei vielä lupaava artikkeli. Gopase+f (keskustelu) 4. huhtikuuta 2016 kello 12.13 (EEST)

Ei minusta lupaavan tasoinen. Esimerkiksi määritelmälauseessa näitä väitetään lentokoneiksi, mutta sen jälkeen pelkiksi havainnoiksi tai ufoiksi. Viitteistys on liian puutteellinen kun lähteitä on näin monta. --Savir (keskustelu) 5. huhtikuuta 2016 kello 09.17 (EEST)

Minusta on kummallista, että ensin käyttäjä tekee ehdotuksen ja sitten ilmoittaa ettei lupaava. Tällainen toiminta on kaikkien ajan tuhlausta.--Phiitola (keskustelu) 7. huhtikuuta 2016 kello 14.10 (EEST)
Sivuhistorian mukaan artikkelia oli ehdottanut lupaavaksi käyttäjä nimeltä Korina. Viitteitä puuttuu viljalti -> ei lupaava.Tetopa (keskustelu) 7. huhtikuuta 2016 kello 14.32 (EEST)

Arkistoin. --Msaynevirta (k · m) 17. huhtikuuta 2016 kello 13.30 (EEST)