Keskustelu:Kontinuumihypoteesi

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mitä ihmettä tarkoitetaan virkkeellä "Kontinuumihypoteesi on läheisessä suhteessa monien analyysin tulosten kanssa, pistejoukkotopologiassa ja mittateoriassa."? --Sml 25. heinäkuuta 2007 kello 10.10 (UTC)

Ilmeisesti sitä, että näillä matikan osa-olueilla on paljon tuloksia, jotka joko riippuvat kyseisestä hypoteesistä tai ne on osoitettu riippumattomiksi kontinuumihypoteesista.
Mutta nykyinen sanamuoto jättää täydeksi mysteeriksi sen, millä osa-alueilla niitä aiheeseen liittyviä tuloksia lopulta on. Mitä tekee pilkku sanojen kanssa ja pistejoukkotopologiassa välissä? Se ei ainakaan ole luettelon jäseniä erottava pilkku. Onko se sitten turha ja voidaan poistaa? Ilmeisesti ei, koska tällöin virke olisi mieletön: analyysin tuloksia pistejoukkotopologiassa?!
En voi korjata, kun en tiedä, mitä tuolla on tarkoitettu. Muutenkin virkkeen informaatiosisältö on aika nolla. Siispä poistan. Lisätköön joku, joka tietää, mitä nuo kontinuumihypoteesille sukua olevat tulokset sitten ovat. --Sml 25. heinäkuuta 2007 kello 11.19 (UTC)