Keskustelu:Kommunistinen Työväenpuolue – Rauhan ja Sosialismin puolesta

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Työkansan Sanomat[muokkaa wikitekstiä]

KTP:n Työkansan Sanomille ei varmaan toistaiseksi tarvita omaa artikkelia. Linkit siihen voisi johtaa tänne. Sen takia olen laittanut sen nimen ko. artikkeliin vahvistettuna. Artikkelista Työkansan Sanomat voisi tehdä täsmennyssivun.--Ap4k 14. joulukuuta 2006 kello 21.48 (UTC)

Artikkelin siirto nimelle Kommunistinen Työväenpuolue[muokkaa wikitekstiä]

Eikö tämän artikkelin nimi voisi olla vain Kommunistinen Työväenpuolue? Tuntuu kankealta artikkelin nimeltä nyt. Kun käsittääkseni artikkelit tulisi nimetä niiden käyttönimen perusteella virallisen sijaan, ja käyttönimi tässä tapauksessa on varmastikin Kommunistinen Työväenpuolue.--Smörre (keskustelu) 18. huhtikuuta 2012 kello 23.47 (EEST)

Kaikki suomalaiset puolueet ovat toistaiseksi rekisteröidyillä nimillään. Ihan hyvä kompromissi, vaikka käytäntöjen mukaan nimeksi voidaankin laittaa ihan mitä vaan. Jos tämä muutetaan, voidaan varmaan taas alkaa keskustella loputtomasti muidenkin puolueiden nimistä tyyliin "Suomen Keskusta --> Keskusta (Suomi), Kansallinen Kokoomus --> Kokoomus (Suomi)". Voidaan myös kysyä, onko Suomen KTP yksiselitteisesti tunnetumpi kuin muut kommunistiset työväenpuolueet, vai pitäisikö perään laittaa (Suomi)-liite. Miksi käyttönimi on Kommunistinen Työväenpuolue eikä esim. Kommunistinen työväenpuolue.--ap4k (keskustelu) 19. huhtikuuta 2012 kello 12.18 (EEST)
Sosiaalidemokraatit on poikkeus, rekisteröidyssä nimessä on myös ruotsinkielinen osuus. Eli joku raja tossa on, ehkä se on, että ruotsin kieltä ei artikkelin nimeen laiteta... -Uusimies (keskustelu) 19. huhtikuuta 2012 kello 12.40 (EEST)

Päivityksiä tarvitaan[muokkaa wikitekstiä]

Puolueen vastuuhenkilöissä on tapahtunut muutoksia viime vuosina, mutta on äärettömän vaikea löytää lähteitä sille, milloin valintoja on tehty. --BrDead (keskustelu) 4. kesäkuuta 2017 kello 16.56 (EEST)