Keskustelu:Kissatron

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Ei ole kielilinkkejä eli mikään muu Wikitron ei ole luonut tästä omaa artikkelia. Ei ole myöskään lähteitä, jotka kytkisivät tämän merkittävään reaalimaailmaan. Nähtävästi fanin luoma artikkeli. Onko ensyklopedisesti tarpeen säilyttää? --Pxos (keskustelu) 10. marraskuuta 2019 kello 11.59 (EET)

Symbol delete vote.svg Pois Aihetta ei käsitellä yhden fiktiivisen universumin ulkopuolella mitenkään. Pitäisi siirtää johonkin Karvapallowikiin. en-wikistä näitä on poistettu mm. tässä poistokeskustelussa en:Wikipedia:Articles for deletion/List of Star Wars planets (A–B). Kuvitteellinen planeetta voi olla merkittävä, jos se on esimerkiksi innoittanut toisia tieteiskirjailijoita luomaan lisää kuvitteellisia planeettoja tai sillä on ollut muuta vaikutusta oman fiktiomaailmansa ulkopuolelle. jni (k) 10. marraskuuta 2019 kello 12.21 (EET)
Voinee mainita Prätkähiirien artikkelissa. En näe tässä mitään sellaista, minkä perusteella ansaitsisi oman artikkelin. --Sblöbö (keskustelu) 11. marraskuuta 2019 kello 10.09 (EET)
Toivottavasti poistetaan jatkossa yhtä pikaisesti muidenkin vastaavien fiktiomaailmojen pikkunippelit.--Urjanhai (keskustelu) 13. marraskuuta 2019 kello 09.35 (EET)

Keskustelussa on selvä konsensus. Siirsin tekstin Prätkähiiriä koskevaan artikkeliin ja tein tästä ohjauksen sinne. --Pxos (keskustelu) 13. marraskuuta 2019 kello 13.58 (EET)