Keskustelu:Kiki ja Luonnonlapset

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi nykyään kaikki huonolaatuiset artikkelit laitetaan suoraan poistoäänestykseen? Tämäkin olisi muokkauksella ihan hyvä. Merkittävyyttä on jos kerran levykin on. Korkki74 (keskustelu) 14. lokakuuta 2019 kello 13.57 (EEST)

Eihän tämä ole äänestyksessä vaan merkittävyyskeskustelussa. EP ei kai ole perinteisesti automaattisesti riittänyt, vaan on vaadittu tunnetun levy-yhtiön julkaisema pitkäsoitto. Tässä ei ole ainuttakaan lähdettä eikä tietoa levy-yhtiöstä, joten pois, jos ei joku löydä lähteitä merkittävyyden tueksi. -Ochs (keskustelu) 14. lokakuuta 2019 kello 14.19 (EEST)
Juu, ajatusvirhe tietysti tuo alku. Mutta niinkuin olen sanonut niin kriteerit eivät päde jos esiintyjä on jokin tietyn profiilin omaava. Tämäkin on merkittävämpi kuin Linn Nygård tai Sister Twister. Korkki74 (keskustelu) 14. lokakuuta 2019 kello 22.01 (EEST)

Levy on kyllä omakustanne, mutta se on arvioitu muun muassa Keskisuomalaisessa ja Savon Sanomissa. Lisäksi äänitteen tiimoilta Kiki Rautiosta julkaistiin laajoja henkilöhaastatteluja esimerkiksi Annassa, Ilta-Sanomissa sekä Kirkko ja kaupunki -lehdessä. Julkaisukeikka pidettiin Tavastialla, mikäli sen voi katsoa lisäävän merkittävyyttä – ainakaan kyse ei ole mistään Mikseri-tason kellaripuuhastelusta. --Sakramentti-Jaakko (keskustelu) 15. lokakuuta 2019 kello 15.17 (EEST)

Joko Rautio- tai yhtyeartikkeli olisi säilytettävä. En osaa suoriltaan määritellä kumpi. --Höyhens (keskustelu) 17. lokakuuta 2019 kello 14.02 (EEST)
Mielestäni artikkeli on tarpeeksi merkittävä Wikipediaan, se kaipaisi vain pientä muokkausta ja tuekseen kunnon lähdeviitteitä. Jos EP on julkaistu, ei sen mielestäni tarvitse olla "tunnetun levy-yhtiön julkaisema". Jos tälle linjalle lähdetään, silloin karsitaan lähtökohtaisesti pois ehkä monia tasokkaitakin yhtyeitä ja samalla suositaan samalla vain suuria yhtiöitä ja kaupallista valtavirtaa. Äänestän siis artikkelin merkittävyyden puolesta. Gari Jugarin (keskustelu) 19. lokakuuta 2019 kello 23.00 (EEST)