Keskustelu:Kari Piippo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miten muokkaisit sisältöä? Pekka Piippo 26. kesäkuuta 2009 kello 15.52 (EEST)Pekka Piippo

Artikkeli ei tarvitse enempää tietoa. Siitä pitäisi pikemmin poistaa paljon, koska nyt siinä on kaikenlaista sälää eikä artikkelissa olevat tärkeimmät tiedot pääse esille. 101090ABC 26. kesäkuuta 2009 kello 15.57 (EEST)

Artikkeli tosiaan kaipaisi muodon muuttamista artikkeliksi. Kokoavaa kuvausta siitä mitä merkittävää tämä henkilö on tehnyt cv-listauksen sijaan. Alun kaksi lausetta ovat nekin listaavia. Ks esimerkiksi Jussi Aarnio, Herbie Kastemaa tai Erik Bruun --BluePuddle 26. kesäkuuta 2009 kello 15.59 (EEST)

sanat "yhteiskunnallisesti kantaaottavia" lienevät tärkeitä - oikeastaan ne ovat ainoat, jotka kuvailevat millaisia töitä Piipo on tehnyt. Artikkelissa voisi myös kuvata Piipon julisteiden ja töiden tekniikkaa, tyyliä ja tyypillistä ulkoasua. Miten jostain työstä tunnistaa että se on Piipon. (realistisia, valokuvia, värikkäitä, .. ?) --Tappinen 26. kesäkuuta 2009 kello 16.28 (EEST)

Kiitos jo tähänastisesta avusta! Antamillanne evästyksillä muokkausta on helpompi jatkaa. Editoin materiaalia parhaillaan ja poistan rönsyjä. Esimerkit julisteista saattaisivat helpottaa viestin perillemenoa. Tekijänoikeudelliset asiat taitavat olla kovin epämääräiset, että kuvia kuitenkaan uskalla pistää näkyville?Pekka PiippoPekka Piippo

Palkinnoista myös mainitse 2-3 merkittävintä - voisi vielä mainita millaisella työllä voitti, miksi tms. "Aiheesta muualla" voisi olla lähinnä kotisivu, mahd haastattelu jos se on tärkeä - vaikka mieluummin niin että referoit ne tärkeät asiat haastattelusta ja laitat sen lähteeksi. "Aiheesta muualla" -osaston kuvat voisi laittaa otsikolla "Teoskuvia", ja linkkiin kuvaus mikä juliste tms siinä on Piipolta. Tälle sivulle lisättävien kuvien suhteen riittä kai jos saat sukulaiseltasi (?) luvan että ne voi julkaista, ellei asiaan liity tilaajaa tms jolla on oikeudet. --BluePuddle 26. kesäkuuta 2009 kello 17.04 (EEST)

Nettiradion ja Suomen suurlähetystön linkissä on ainesta, joka olisi loistavaa pohjaa kuvaukselle minkätyyppisiä julisteita Piippo on tehnyt, mitä esikuvia ja periaatteita hänellä on ym -kirjoita näistä asioista tosiaan mieluummin tekstiin ja nuo lähteeksi. Teksti on nyt yhä cv-mäistä ja listaavaa - vaikkakin proosamuodossa. Siitä voi olla tarpeen jättää pois jotain. --BluePuddle 26. kesäkuuta 2009 kello 17.14 (EEST)

Teemme erillisen sivun vaikka serverillemme, hyvä idea. Sivu on isälleni, joten kuvien saaminen ei tuota ongelmaa. Wikipediassa julkaistujen kuvien tekijänoikeudet, levitys ja muokkausoikeudet menevät hankalaksi "Gnu Free Documentation License":n takia.Pekka Piippo 26. kesäkuuta 2009 kello 19.16 (EEST)Pekka Piippo

Kiitos runsaasta palautteesta kaikille -- vaikkakin välillä sitä on satanut sähköpostiini melkein turhankin kipakkana. Kyse on siis ensimmäisen wikipediasivuni koostamisesta, joten erheitä sattuu varmasti. Ulkoisten linkitysten ja viittauksien tekeminen ei välttämättä siksi ole heti oikein. Palaute auttaa luomaan sivusta varmasti sellaisen kuin pitääkin, en siis tarkoituksella testaa rajoja. Joku käyttäjä oli palauttanut aiemmat version, joka oli osin parempi, mutta siellä oli tekstistä poistettuja ei-niin-merkittäviä kohtia palautunut uudestaan näkyville (palkintolistaa oli karsinut paljon vähäisemmäksi, nyt ne olivat takaisin pitkänä). Valitettavasti en aina ehdi reagoimaan saman tien kun palaute on saapunut. Kysymys: kuinka merkitä siteeraus, joka on saatu sivun kohteelta sähköpostilla?Pekka Piippo 26. kesäkuuta 2009 kello 23.22 (EEST)Pekka Piippo

Kaikelle tiedolle pitää olla julkaistut lähteet, tarkistettavuuden vuoksi. Sähköpostit eivät siis käy. Palauttelin tekstejä kun tuntui, että sinne tulee aivan silpputietoa. Haastattelusitaatteja ei liene tarpeen lisätä, ainakaan tässä vaiheessa. Jonkinlainen perusrunko olisi hyvä saada. Muokkauksiisi tulee muuten toisinaan merkillisiä koodeja, kuten nyt oli käyttäjätunnuksesi edessä. Poistin sen. Eilen sellainen oli myös tekstin seassa. Mitähän ne ovat? --Ulrika 27. kesäkuuta 2009 kello 08.59 (EEST)
AGI:sta on nyt suppea artikkeli, jonka käänsin en.wikipediasta ja kaivoin siihen lähteet, jotka löysin järjestön sivulta, kun ensin tajusin, mistä ne löytyvät. --Ulrika 27. kesäkuuta 2009 kello 09.30 (EEST)