Keskustelu:Kansainvälinen vuosipäivä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko tarkoitus kerätä listaus kaikista juhlapäivistä jos näin en ymmärrä minkä takia esimerkiksi äitienpäivä poistettiin ja kuuluisiko esimerkiksi 6.12 eli itsenäisyyspäivä listalle. Lisäävänä tarkentavana kysymyksenä onko kyseessä vain Suomessa vietettävistä vai kaikista mahdollisista juhlapäivistä. Pulkka 25. toukokuuta 2007 kello 04.46 (UTC)

Samaa mietin; meillä on kuitenkin Suomen juhlapäivät. Ja pitäisikö tämän nimi olla "Luettelo kansainvälisistä teemapäivistä " tms ? --Tappinen 25. toukokuuta 2007 kello 05.14 (UTC)
Määrittelykysymyksiä. Esimerkiksi "Puolustusvoiman lippujuhla" ei kuulosta "teemapäivältä" eikä myöskään Snellmanin päivä tai Vappu. Sen sijaan suomalaisuuden päivä tai työläisten juhlapäivä saattaisivat sellaisia olla. Jos artikkeli on "luettelo teemapäivistä" niin ei ole kuitenkaan järkeä listata kanonisoituja kansallisia juhlapäiviä. Sen sijaan luettelo jolla on nimikkeitä tyyliin "kansainvälinen pyyhepäivä" ja "homofobian vastustamisen päivä" saattaisi olla hyödyllinen. --TBone 25. toukokuuta 2007 kello 05.19 (UTC)

Entä kansallinen etätyöpäivä 20.9.