Keskustelu:Kaasuauto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kaasuautojen ongelmat[muokkaa wikitekstiä]

Aamulehti 22.05.2017 05.00:

VW-konsernin kaasuautojen tankit ruostuvat ja autoja vedettiin 2016 myynnistä. Suomen toiseksi suurin kaasuautojen myyjä (VW-konsernin / Skodan jälkeen) Volvo vetäytyy (lähes) kokonaan kaasuautomarkkinoilta Suomessa ja koko maailmassa.

Henkilökohtaisesti itseäni houkuttelee kaasuauto, mutta tasapuolisuuden vuoksi Wikipediassa on hyvä mainita myös kaasuauton riskejä.

Muuten kaasuautoista tulee huonona puolena mieleen vain pienempi tavaratila, miten paljon pienempi ja onko sillä käytännön kuluttajalle merkitystä, jos ostaa esim. Skoda Oktavia tai muu Suomessa suosittu edullinen kaasuauto?

Niin ja tietysti kovin harva tankkausverkosto. Jos ei asu aivan kaasuaseman vieressä, pitää kuluissa huomioida ylimääräinen ajo kaasuasemalle.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/volkswagen-keskeytti-kaasuautojen-tuonnin-suomeen-ei-kerro-miksi-200153696/

Reijo Koskela 20. maaliskuuta 2018 kello 14.49 (EET)  –Kommentin jätti Ee1518 (keskustelu – muokkaukset) 20. maaliskuuta 2018 kello 14.49‎ Ee1518 (EET)

Kaasuautot ja kaasubussit[muokkaa wikitekstiä]

erikseen on artikkeli Maakaasubussi. En-wikipediassa käsitellään otsikolla https://en.wikipedia.org/wiki/Natural_gas_vehicle "maakaasuajoneuvo", lisäksi kun vielä kaasurekkojakin. Tietysti voidaan ajatella että bussit ja rekat ovat autoja, jolloin tätä artikkelia pitäisi vain kehittää henkilöautojen lisäksi käsittämään myös bussit ja rekat. --Hartz (keskustelu) 2. toukokuuta 2019 kello 08.59 (EEST)[vastaa]