Keskustelu:Jyrki 69

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lähteet[muokkaa wikitekstiä]

Tuon "Triviaa"-osion lisääminen on aivan hyvä idea, mutta toivoisin, että lähteet muistettaisiin aina mainita, myös trivia-tiedossa. Kyllä, moni fani (kuten minä) tietää, että Jyrki todella on kova Elvis-fani, mutta monia lukijoita varmasti kiinnostaisi tietää, missä hän on niin sanonut... Näin erotetaan oikea (trivia)tieto huhupuheista. --Hedgefox 16. heinäkuuta 2006 kello 15.15 (UTC)

Oma valokuvani takaisin?[muokkaa wikitekstiä]

Tähän voisi joku laittaa sen minun ottamani Jyrki-kuvan takaisin, eikö vain? Siinä ei ainakaan ollut mitään tekijänoikeusongelmia... --Hedgefox 19. elokuuta 2006 kello 10.00 (UTC)

Palautin kuvan sittenkin itse, kun aikaa oli. --Hedgefox 19. elokuuta 2006 kello 10.05 (UTC)

Anteeksi häröily tuon Zombie Loven kanssa[muokkaa wikitekstiä]

Katsoin kuukauden väärin sarjakuvamessuille ja siksi tuo oli imperfektissä koko roska. No, onneksi kirjaa ei olekaan vielä julkaistu ja siten loppuunmyytykään... Kun en asu Helsingissä niin tuollaisia lipsahduksia sattuu, mutta jollain nettisivulla sarjakuvamessut oli väitetty olevan elokuussa, eikä nyt syyskuussa. Anteeksi vaan vielä kerran kaikille, joille tuli sydänkohtaus tuon takia. :) --Hedgefox 8. syyskuuta 2006 kello 22.55 (UTC)

Koulutus[muokkaa wikitekstiä]

Mikä ihme on analyyttisen kemian maisteri? Oikeampi nimike olisi filosofian maisteri pääaineena analyyttinen kemia. Muutin tuohon muotoon. --Gracchus 1. tammikuuta 2007 kello 16.48 (UTC)

Nettilähteistä[muokkaa wikitekstiä]

Toivoisin, että nettilähteitä käyttävät mainitsisivat tarkemmin, mikä tieto on miltäkin nettisivulta peräisin (esim yläviitenumeroilla, joista olisi sitten lähteissä samalla numerolla merkitty artikkeli). Niin myös selviäisi, mitkä tiedot tässä artikkelissa ovat vielä lähdettä vailla, ilman että pitäisi lukea kaikki nettilähteet läpi. Myös viittauspäivämäärät kannattaisi lisätä: milloin artikkeli ainakin on ollut luettavissa netissä... Lisäsin (toimiakseni jonkinlaisena suuntaa antavana esimerkkinä) käyttämiini lehtiartikkeli-lähteisiini sulkeisiin, mitä artikkelissa mainittua tietoa olen hyödyntänyt Wikipedia-artikkelissa. --Hedgefox 5. toukokuuta 2007 kello 20.43 (UTC)