Keskustelu:Juhani Tamminen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi koko nimi poistettiin? Henkilön koko nimi on "Manu Juhani Tamminen" ja kutsumanimi "Juhani". Hän on esim. Eurotam Oy:n toimitusjohtaja (CV) ja tämän firman toimitusjohtaja on virallisissa papereissa "Tamminen Manu Juhani" (PRH): [1].

Palautan Kauppalehti lähteenä, koska usein kait koko nimikin kerrotaan, vaikka kutsumanimi olisikin etunimistä toinen tai kolmas. --Aulis Eskola (keskustelu) 25. toukokuuta 2013 kello 14.29 (EEST)[vastaa]

Tammisen nimittäminen kirjailijaksi on vähän liioittelua, kyllä hän on jääkiekkovalmentaja, kuten näkyy siitäkin, että uudemmissa kirjoissa kerrotaan kuka on ollut apuna. Siirsin kirjat loppuun, kuten on tapana. Muutama vitsikäs ilmaisu pisti silmään: "esiintyi pelaajana" vaikka hän todellisuudessa oli pelaaja. Sopimusten tekopäivän kirjaaminen Wikipediaan lienee turhaa pikkutarkkuutta, hioin ilmaisua vähän ymmärrettävämmäksi muutenkin.  –Kommentin jätti Abc10 (keskustelu – muokkaukset)

Henkilön status täytyisi olla entinen jääkiekkovalmentaja sekä pelaaja.Jos henkilö ei ole valm,entanut vuosiin voidaan henkilöstä käyttää sanamuotoa entinen.