Keskustelu:Juhan Ross

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minkäköhän takia nuo tiedot noista pilakuvista piti poistaa? Ymmärrän kyllä, että nämä "Saatanan saatana" -kuvat eivät sovi edesmenneen professori Rossin arvolle, mutta meemi nyt kuitenkin sattuu olemaan aika yleinen ja tunnettu (sekä vihattukin). --FinnishWikipedist 15. huhtikuuta 2007 kello 10.20 (UTC)

Ehkä suuri yleisö ei tunne häntä ollenkaan, ja pienen internetyleisön pillin mukaan ei Wikipedia tanssi. Wikipediassa pyritään pysymään asiallisuuksissa. --Ulrika 15. huhtikuuta 2007 kello 10.23 (UTC)
Jos henkilöllä ei ole muuta merkittävyyttä kuin internetilmiö, hänestä ei pidä tehdä artikkelia lainkaan. Todellisuudessa tuollaiset "meemit" ovat naurettavan pienen piirin juttuja, vaikka piirin sisällä usein kuvitellaan koko kansan tuntevan ne. --ML 15. huhtikuuta 2007 kello 10.24 (UTC)
Tässä on nyt kuitenkin kyse siitä, että Juhan Ross on merkittävä henkilö ansioidensa perusteella. Nyt kuitenkin sattuu olemaan myös niin, että hänet tunnetaan myös tästä Internet-meemistä. Lähinnä eri yleisö tuntee. Mielestäni on täysin perusteltua mainita Rossin "Saatanan saatana" -kuvista. --FinnishWikipedist 15. huhtikuuta 2007 kello 10.27 (UTC)
Hyvä ystävä, kunhan kasvat, ymmärrät että asiallisuus on hyve. Kaikkea roskaa ei tarvitse yrittää tunkea Wikipediaan. Niille on omat fooruminsa, jos joku niitä kaipaa. Huono huumori on huonoa huumoria. --Ulrika 15. huhtikuuta 2007 kello 10.29 (UTC)

Ulrikan kanssa olen samaa mieltä, ettei 'Internet meme' määritelmä tässä kyllä toteudu. Tämä kuva ja sen sanoma ei vain ole tarpeeksi levinnyt ja synnyttänyt internetin käyttäjäkunnassa suuria tunteita.  –Kommentin jätti Pesonenn (keskustelu – muokkaukset) 16. huhtikuuta 2007