Keskustelu:Japanilaiset koirarodut

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tästähän tuli nopeaksi artikkeliksi ihan kohtalaisen hyvä! Mitä muuta siinä kannattaisi vielä olla ennen tynkä-merkinnän poistoa? --Suviko 30. elokuuta 2006 kello 12.22 (UTC)

Minusta tynkämerkinnän voi poistaa, koska yhteiset asiat on pääpiirteissään kerrottu ja eri rotuihin on omat linkkinsä. --Höyhens 30. elokuuta 2006 kello 12.49 (UTC)

Kyllä minä ainakin keksisin vielä paljon kirjoitettavaa. Kustakin rodusta voisi olla lyhyt kuvaus jo tässä artikkelissa, lisäksi enemmän rotujen yhteistä historiaa sekä siitä, mitä yhteisiä piirteitä niillä on. Kaikista roduista ei vielä ole omaa artikkelia, vaikka taidan korjata sen puutteen aika pian. -Aslak 31. elokuuta 2006 kello 10.26 (UTC)

Tästä on täydentymässä hieno ja kiinnostava artikkeli. Kiitoksia Aslak ja Summer05! :) --Suviko 6. tammikuuta 2007 kello 13.49 (UTC)

Shika inu?[muokkaa wikitekstiä]

Löytyykö tuohon ”shika inu” -luokitteluun mitään lähdettä? Googlettaminen tuottaa aika epämääräisen näköistä tavaraa, ja japaninkielisen wikin puolella esim. hokkaidōlle ei vaikuta olevan mitään tuollaista yläluokkaa (muuta kuin ”keskikokoinen koira”). En myöskään oikein keksi, mitä termi voisi japaniksi tarkoittaa, mutta toisaalta kyseessä voi olla erisnimi. Vaikuttaa vähän joltain kenties vuosikausia vanhalta käännösvirheeltä, minkä takia haluaisin jonkun lähteen. --Louhikärmes (keskustelu) 3. kesäkuuta 2022 kello 04.34 (EEST)[vastaa]