Keskustelu:Jani Rita

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

(joukkueen) pelaajat -luokat[muokkaa wikitekstiä]

Englanninkielisen Wikipedian puolella esim. Edmonton Oilersin pelaajat-luokan ideana on listata Edmontonissa sillä hetkellä tai aikaisemmin pelanneet pelaajat, ja minusta näin on järkevää; siksi minusta ei ole syytä poistaa aiempien joukkueiden pelaajaluokkia pelaajien artikkeleista. Elrith 24. huhtikuuta 2006 kello 14.40 (UTC)

Aiheesta on keskustelu urheiluprojektin keskustelusivulla, ja tästä käytännöstä päätettiin luopua. Jos entisiä pelaajia halutaan listata, voi siihen käyttää luetteloita. Jalkapallon puolella luettelot ovat osoittaneet toimivuutensa: Luettelo FC Bayern Münchenissä pelanneista jalkapalloilijoista. --Jannex 24. huhtikuuta 2006 kello 14.46 (UTC)

Jaa; tätä en tiennyt. Kuitenkin esimerkiksi Luokka:Edmonton Oilersin pelaajat kertoo seuraavaa: "Edmonton Oilersissa pelaavia tai pelanneita jääkiekkoilijoita". Siksi lisäsin sen tähänkin artikkeliin. Elrith 24. huhtikuuta 2006 kello 14.52 (UTC)

Kiitos huomiosta, päivitänpä luokkien kuvaukset. Jos haluat ottaa kantaa käytäntöön, voit tehdä sen urheiluprojektin keskustelusivulla. --Jannex 24. huhtikuuta 2006 kello 14.57 (UTC)

Jos pystyn. En nimittäin itse pidä lainkaan noista listoista, ja lisäksi en oikein näe miksi nämä luokat ovat sitten olemassa, kun joukkueiden sivuilla on kuitenkin pelaajalistat. Mutta otan puheeksi projektisivulla jos mitenkään jaksan. Kiitos opastuksesta! Elrith 24. huhtikuuta 2006 kello 17.55 (UTC)