Keskustelu:James Joyce

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli on valittu hyväksi artikkeliksi.
Artikkelin äänestys on arkistoitu.
Tätä sivua ehdotettiin suositelluksi artikkeliksi, mutta ehdotus kaatui.
Artikkelin suositellut artikkelit -äänestys on arkistoitu.

Artikkelin arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli oli vertaisarvioinnissa 23. huhtikuuta - 7. toukokuuta 2008

James Joyce[muokkaa wikitekstiä]

Vielä pahasti keskeneräinen artikkeli, mutta olisi mukava kuulla kommentteja jo nyt. Tavoitteena olisi saada suositeltu sivu tästä äärimmäisen merkittävästä kirjailijasta. --Green Bonsai 23. huhtikuuta 2008 kello 15.59 (UTC)

Hyvältä näyttää, tarvitsee toki lisää tekstiä joihinkin kappaleisiin. Tuollainen en-wikissäkin oleva "Legacy" -kappale olisi kiva nähdä. --Hehkuviini 24. huhtikuuta 2008 kello 10.00 (UTC)
Minusta alussa voisi Odysseusta tuoda enemmän esille, sillä sehän on se josta eniten puhutaan. Laadullisia vertailuja en osaa tehdä, kun en muita ole lukenut kuin Odysseuksen, ja osaisinkohan muutenkaan. Vailla mainintaa on ainakin vielä Odysseuksen vaikutus kirjallisuuteen, esimerkiksi Volter Kilpeen – molemmat valtavia, raskaslukuisia tajunnavirtateoksia, joita harva on lukenut mutta joista vähän jokaisella on mielipide.--Ulrika 24. huhtikuuta 2008 kello 10.34 (UTC)
Varmaan on jo tiedossa että elinvuodet 1910-jälkeen kaipaavat hieman monisanaisempaa käsittelyä. ;) --Tungsten 24. huhtikuuta 2008 kello 11.41 (UTC)

--

Teosluettelo kuuluisi standardisti artikkelin loppupuolelle. Kirjallisuusluetteloa voisi täydentää. Vuosilukuja on on wikitetty tarpeettomasti. --Thi (keskustelu) 30. kesäkuuta 2012 kello 14.02 (EEST)[vastaa]