Keskustelu:Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 2010

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voiko joku säätää "aiheesta muualla"-kappaleen suomeksi? Vy 2. kesäkuuta 2007 kello 16.16 (UTC)

En kutsuisi "Aiheesta muualla"-osiota kappaleeksi, vaan linkkiluetteloksi. Linkkien selvennöksien olisi kyllä hyvä olla suomea, muuten tällainen englannista vähänymmärtävä ei ymmärrä mittää. --Eetvartti 2. kesäkuuta 2007 kello 16.24 (UTC)

Esiturnaus on käsitelty ihan liian laajasti, eli kaikki alkulohkot ja pudotuspelikaaviot pois. Yst. terv. – EtäKärppääl' yli päästä perhanaa 30. heinäkuuta 2009 kello 18.03 (EEST)

Juu aattelin samaa ja tiivistin sitä, otan myös muita ehdotuksia vastaan jos on jotain korjattavaa. -Ezu 30. heinäkuuta 2009 kello 19.00 (EEST)

Siirsin Suomen karsintamenestyksen maajoukkueen omaan artikkeliin, sillä se ei lähtökohtaisesti kuulu tähän sen enempää kuin minkään muunkaan 204 karsintoihin osallistuneen joukkueen. ”Suomenkielinen Wikipedia, ei Suomen tai suomalainen”, vanhaa kulunutta fraasia lainatakseni. Jos Suomi olisi lopputurnaukseen selvinnyt, olisi se ollut ensikertalaisuuden vuoksi mainitsemisen arvoinen asia. Joitainhan näitä ensikertalaisia on nytkin (Serbia ja Slovakia, joskin molemmat olleet aikaisemmin isomman valtion osana mukana), katsotaan tuleeko vielä lisää. –Kooma (di algo) 19. lokakuuta 2009 kello 17.39 (EEST)

Maalintekijöiden lajittelu[muokkaa wikitekstiä]

Muutamissa muissa wikipedioissa, kuten en ja fr, maalintekijät jaotellaan maiden mukaan, ei nimen mukaan. Kumpi olisi järkevämpää? Tätä kautta saataisiin myös selvä suuntaviiva miten tehdä muita MM-kisoja koskevissa artikkeleissa. --Lakritsa 22. kesäkuuta 2010 kello 23.48 (EEST)

Mä voin nuo kääntää, helpompi ne ovat maiden mukaa mennä. – EtäKärppä13 23. kesäkuuta 2010 kello 00.50 (EEST)

Artikkelin hajauttaminen[muokkaa wikitekstiä]

Olisiko järkevää seurata muiden Wikipedioiden järjestelyjä ja siirtää tarkemmat otteluiden tulokset lohkoittain (ja pudotuspeleistä) omiin artikkelihin? Tai vaihtoehtoisesti tekisi kaksi uutta artikkelia: Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen 2010 alkulohkot ja Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen 2010 pudotuspelit tai sitten jokaisesta lohkosta oma artikkeli + pudotuspelit. Nykyisellä järjestelyllä tämä artikkeli paisuu vain järjettömäksi taulukkomereksi. Jos järjestely saa kannatusta, voin suorittaa muutokset. --Lakritsa 27. kesäkuuta 2010 kello 00.22 (EEST)

Vaihtoehtoisesti otteluista voisi tehdä avattavat palkit, kuten jääkiekossakin, mutta ei kuitenkaan samaa mallinetta käyttämällä. Mielestäni nykyiselläänkin artikkeli on siisti verrattuna muihin kieliin. --Ezu 27. kesäkuuta 2010 kello 14.11 (EEST)
Onhan se siisti, mutta koko on jo nyt 90k. Artikkelin kimpussa vielä näyttää pyörivän sen verran aktiivista porukkaa, että tästä väännetään kyllä suositeltu artikkeli, jolloin leipätekstiä saadaan vielä lisää. Mutta niin, tarkemmin ajatellen tuo avattava malline olisi kyllä loistava, silloin artikkeli "lyhenisi" ja jos haluaa nähdä tuloksia, niin voi katsella samasta artikkelista. Symbol support vote.svg --Lakritsa 27. kesäkuuta 2010 kello 20.25 (EEST)

Tuomarivirheet[muokkaa wikitekstiä]

Tuomarivirheistä tuli mieleen, että olisiko se maininnan arvoista Yhdysvallat-Algeria ottelussa, jossa De Bleeckere antoi algerialaiselle Yahialle punaisen kortin, vaikka kyseinen pelaaja kävi vain ajamassa pois joukkuetoverinsa, jotka valittivat tuomarille. En muista minkä englanninkielisen kanavan selostajat myöskin ihmettelivät tätä tuomarin päätöstä. --Griffelkin 19. heinäkuuta 2010 kello 03.18 (EEST)

Hyvä huomio, lisätään. --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 20.12 (EEST)

Finaalin turvallisuushäiriöstä[muokkaa wikitekstiä]

Ajattelin vain, että kannattaisiko tuo Jimmy Jump viittaus finaalista kertovasta kappaleesta poistaa? Hänet mainitaan jo turvallisuushäiriökappaleessa. Lopulta kyseessä ei ollut suuri tapahtuma, eikä näiden häiriköiden "saavutuksia" pitäisi mielestäni erityisesti korostaa. Manupa 21. heinäkuuta 2010 kello 08.38 (EEST)

Mielestäni ei pitäisi poistaa, mutta jos ehdotuksesi saa lisää kannatusta, niin poistoon vain. --Lakritsa 21. heinäkuuta 2010 kello 23.52 (EEST)
Minustakin tuo saa pysyä myös finaaliosiossa, tavallinen lukija voi etsiä sitä kummastakin osiosta eikä koko artikkelin lukeva varmaankaan suutu siitä, että tapaus mainitaan kahdesti, varsinkin kun mainintojen välillä on reilusti muuta tekstiä. --Juusomoro 22. heinäkuuta 2010 kello 00.08 (EEST)

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Juuri loppuneiden MM-kilpailujen artikkelin ajattelin heittää arvioitavaksi. Artikkelia on työstänyt useampi käyttäjä ja näen tässä artikkelissa suurta potentiaalia. Artikkeli on lähteistetty, ottelut on piilotettu mallineiden alle, jotta ne eivät hallitse artikkelin ulkoasua liikaa. Onko leipätekstiä liian vähän? Mihin sitä pitäisi lisätä? Onko punaisuutta liikaa vai vaaditaanko jokaisesta kortin ottaneesta pelaajasta myös artikkeli? Mitä muuta pitäisi kehitellä? --Lakritsa 16. heinäkuuta 2010 kello 13.01 (EEST)

Kritiikkiä ei näytä näin nopeasti katsoen olevan yhtään. Myös millainen oli kisojen vaikutus maan talouteen jne.? Sponsoroinnista voisi tehdä oman kappaleen sekä mahdollisista FIFA:n kampanjoista kisoissa.--Jamppa4720 16. heinäkuuta 2010 kello 17.01 (EEST)
Kuten Jamppa totesi, kisojen vaikutuksesta tuollaiselle kehitysmaalle(?) olisi mukava saada aika paljonkin tekstiä; miten talous, miten paikallinen liiketoiminta, matkailu, paikalliset asukkaat, levisikö alueelle kansainvälisiä ketjuja kisojen seurauksena tms.-Henswick- Toivomuskaivo 16. heinäkuuta 2010 kello 17.06 (EEST)
FIFA:lla taisi olla vain 20 Centres for 2010 -kamppanja ja siitä on nyt pieni kappale väännetty. Mitä muuta halutaan sponsoreista? Mutta Henswick, voi olla paha löytää tietoja näin nopeasti esim. juurtuiko joku kansainvälinen ketju Etelä-Afrikkaan tämän jälkeen, mutta yritän parhaani. Toimiiko media ja talous samassa otsikossa? Hyviä ehdotuksia, kiitoksia! --Lakritsa 17. heinäkuuta 2010 kello 00.45 (EEST)
Turvallisuushäiriöihin voisi lisätä maininnan loppuottelun kentällejuoksijasta. Talous-osioon voisi kertoa kisojen budjetista. Aika paljon vinkkiä saa de-wikin 1974 kisa-artikkelista.--Jamppa4720 17. heinäkuuta 2010 kello 13.43 (EEST)
Laitoin osioon maininnan kentällejuoksuista ja kerroin Jimmy Jumpista. Kyllä tämä nytkin voisi mennä jo ainakin hyväksi, jälkivaikutuksista voisi tehdä yhden osion, jossa kerrottaisiin kisojen vaikutuksesta Etelä-Afrikkaan ja mahdollisesti muuhunkin maailmaan, mikäli jotain mielenkiintoista löytyy. Kisojen lohkoista voisi tehdä artikkelit, se tosin ei ole välttämätöntä, sillä tilastot löytyvät jo pääartikkelista. --Juusomoro 17. heinäkuuta 2010 kello 16.04 (EEST)
Artikkelin keskustelussa oli ehdotuksena tehdä lohkoista omat artikkelit (lähinnä, että ottelut siirrettäisiin niihin), mutta siellä päädyttiin tälläiseen ratkaisuun. Mutta yrittelen etsiä tietoja noista jälkivaikutuksista. --Lakritsa 18. heinäkuuta 2010 kello 20.35 (EEST)

Tämä kysymys ei ehkä välttämättä kuuluisi tähän, mutta eikö jalkapallossa ole tapana tehdä listaa lopputuloksista? Eli siis listaa, jossa olisi lopputulosten mukaisessa järjestyksessä kaikki joukkueet? Ainakin jääkiekossa näin tehdään. -DragonMaster- 16. heinäkuuta 2010 kello 21.31 (EEST)

Joono, jalkapallossa heti käsittelyssä tippuu 16 joukkuetta eikä pelata esim. putoamissarjaa tai lohkomuotoista jatkosarjaa (tai välisarjaa), jolloin joukkueita ei sinäänsä saada järjestykseen. Joten en usko, että on kovinkaan mielekästä ruveta tekemään listaa lopputuloksista, mutta jos sellainen vaaditaan niin millä perusteella? Pisteet -> Tasapisteissä maaliero -> Jos sama maaliero, niin tehdyt maalit? Entäs neljännesvälierissä pudonneet joukkueet? Katselin myös FIFA:n sivuilta, mutta eipä sielläkään mitään varsinaista taulukkoa oikein löydy. --Lakritsa 17. heinäkuuta 2010 kello 00.45 (EEST)
Juu no jos FIFA:kaan ei tee tuollaista listausta, ei meidänkään sellaista kannata yrittää tehdä (vois mennä jo uudesta tutkimuksesta). -DragonMaster- 17. heinäkuuta 2010 kello 00.53 (EEST)
Kyllähän lopullinen järjestys määritellään. Se näkyy esimerkiksi tästä BBC:n uutisesta: [1]. --PtG 18. heinäkuuta 2010 kello 18.41 (EEST)
Halutaanko todella tälläinen lista tähän artikkeliin? Jos halutaan, niin kyllähän mie sellaisen väännän. --Lakritsa 18. heinäkuuta 2010 kello 20.35 (EEST)
Tein sen tuonne Tilastot artikkeliin, se lienee ihan ok? --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 00.54 (EEST)

Olisiko järkevää laittaa maalintekijät ja palkinnot yhteisen väliotsikon alle, esim. nimellä Tilastot? Lisäksi poistaisi kyseiset tiedot pääartikkelista ja alkaisi kehittämään Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen 2010 tilastot -sivuartikkelia (vrt. en-wikin vastaavaa artikkelia]). Sinne saisi kerättyä myös muuta tilastotietoa kisoista ja pääartikkeli supistuisi sopivasti. --Ezu 18. heinäkuuta 2010 kello 18.33 (EEST)

Mielestäni palkinnot voisi olla kyllä tässä artikkelissa. Tuollainen artikkeli menee vain nopeasti triviatiedoksi, vai onko nuo maalintekijät noin häiritsevät? Ja onko pääartikkelia tarve supistaa? --Lakritsa 18. heinäkuuta 2010 kello 20.35 (EEST)
Tai kun tarkemmin ajattelee, niin puuhailen tuollaisen artikkelin illan mittaan ja jätän artikkeliin vain eniten maaleja tehneet. --Lakritsa 18. heinäkuuta 2010 kello 21.09 (EEST)
Noin, se on tehty ja sinne siirretty maalintekijät, jätin artikkeliin kuitenkin eniten maaleja tehneet. --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 00.54 (EEST)

Miksei itse otteluista ja turnauksen etenemisestä ole lainkaan tekstiä? Esimerkiksi Lohko H -otsikon alla voisi olla yleistä tekstiä otteluiden tapahtumista, jonka jälkeen tulisivat nuo jo valmiina olevat tulokset ja lohkon pistetaulukko. --Sblöbö 19. heinäkuuta 2010 kello 2.21 (EEST)

Kaitpa sekin onnistuisi: halutaanko ns. poikkeavuuksia yms. vai tylsää otteluraporttia (maalintekijäthän löytyy kyllä mallineista)? Esim. Juuri lisäämästäni tuomarivirheet -alaotsikosta löytyy muutamia keskustelua herättäneitä tilanteita, joten niitä ei varmaan kannata tekstiin lisätä? Eikä tunnu hirveän järkevältä ruveta kirjoittamaan 64:ä otteluraporttia. --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 02.39 (EEST)
Raportit kaikista otteluista tuskin olisivat järkeviä tällaiseen artikkeliin, mutta esimerkiksi jokaisen alkuerälohkon etenemisestä jotain yleistä luonnehdintaa: yllättävistä tuloksista, ensimmäisistä karsiutujista ja jatkoonselviytyjistä jne. Kyllähän noista lienee kuitenkin paljon kirjoitettu kisojen aikana ja niiden jälkeenkin. Esimerkiksi Sveitsin voitto Espanjasta oli ymmärtääkseni melko yllätys, eikä sen vähempää jälkikäteen ajatellen kun Espanja selviytyi mestariksi. Minkään tällaisen tulkitseminen taulukoista on aika vaikeaa tai liki mahdotonta. – Haltiamieli 19. heinäkuuta 2010 kello 03.14 (EEST)
Jep, juuri tämäntapaista ajattelin. Yleinen katsaus lohkoon ja merkittävimmistä tapahtumista mainintaa, kuten Ranskan kehnoista otteista ja ristiriidoista joukkueen sisällä. --Sblöbö 19. heinäkuuta kello 03.37 (EEST)
Alkulohkoihin on nyt lisätty tekstiä, lisään myöhemmin myös pudotuspeleihin. --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 15.47 (EEST)
On hyvä asia, että lohko-osioihin tuli tekstiä taulukoiden lisäksi, mutta nyt niissä on oikeastaan vain yksittäisiä tiedonsirpaleita. Kieleen siis kannattaisi minusta kiinnittää huomiota. --Juusomoro 19. heinäkuuta 2010 kello 15.59 (EEST)
VA:ssa haluttiin juuri mainintoja tärkeimmistä/huomioitavista asioista, ei pitkiä raportteja. Eli mitenkäs tehdään? Jotta teksti olisi sujuvampaa, tulee siitä melko pitkää jaarittelua, taulukoiden toistoa. --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 20.05 (EEST)
Minusta nyt näyttää ihan hyvältä. --Sblöbö 19. heinäkuuta 2010 kello 23.17 (EEST)
Toivottavasti et ehtinyt jo tehdä tekstiä pudotuspelejä varten, en huomannut mainintaasi aiemmin. No tein kuitenkin neljännesvälierät, lisäätkö muut pudotuspelit? --Ezu 20. heinäkuuta 2010 kello 01.30 (EEST)
Eihän siinä, juuri olin tekemässä, mutta parempi saada lisää näkökulmia tähän artikkeliin. Teen loput kyllä tässä kesäyön tunteina. --Lakritsa 20. heinäkuuta 2010 kello 02.28 (EEST)

Pari kohtaa:

  • MM-kilpailujen virallisia sponsoreita olivat Budweiser, jonka mukaan oli nimetty pelin parhaan pelaajan -palkinto[87]; Castrol, Continental AG, McDonald's, MTN Group, Mahindra Satyam, Seara Alimentos sekä Yingli. Viimeinen lause menee minulta ainakin ohi
  • Etelä-Afrikkaan rakennettiin myös mm. Gautrain -rautatie, joka kulkee Johannesburgista Pretoriaan ja sillä on pysäkki myös OR Tambon lentoasemalla. Tuntuu että lause muodostettu väkisin vääntämällä, joku vaikkapa "kuljee Johannesburgista OR Tambon lentoaseman kautta Pretoriaan" tms,
  • Etelä-Afrikan mainosteollisuus kasvoi noin 200 miljoonalla dollarilla. Yhdysvaltain dollareita arvatenkin, voisi silti merkata vaikka wikittämällä dollarin.
  • Kisojen talousvaikutuksen bruttotulokseksi arvioidaan 93 miljoonaa randia. Jonkinlainen noin -arvio randin arvosta suhteessa euroihin/USD:hen olisi kiva saada.
  • Televisiointi -otsikon ensimmäiselle kappaleelle lähteitä ja mielellään juttua myös muiden maiden katsojatilastoista; miten Yhdysvalloissa, miten Briteissä, paljonko katsojia, paljonko maksoivat televisiointioikeudet jne.

Siinä nyt alkuun jotain korjattavaa :)-Henswick- Äänestä! 19. heinäkuuta 2010 kello 10.57 (EEST)

Onko nyt parempi? Laittelin tietoja, joita löysin nopeasti, mutta jos haluat lisää, niin kait sekin onnistuu. --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 13.16 (EEST)
Paljon parempi! Kiitoksia :)-Henswick- Äänestä! 19. heinäkuuta 2010 kello 15.49 (EEST)

Tuon tilastoartikkelin ottelun paras pelaaja -palkinto -kohdassa Andrés Iniestan kohdalla on merkitty Saksa loppuotteluvastustajaksi. Onko tuossa virhe, vai olenko vain ymmärtänyt taulukon idean väärin? -DragonMaster- 19. heinäkuuta 2010 kello 11.16 (EEST)

Korjattu. --Lakritsa 19. heinäkuuta 2010 kello 13.16 (EEST)

Mikähän kielimuoto on oikein FIFA-sanalle? Artikkelissa näkyy seuraavia sanoja: FIFAn, FIFA:n, FIFA:lle ja FIFAlla. Eli kuuluuko kaksoispistettä laittaa vai ei? Myöskin mediassa näkee molempia muotoja käytettävän. --Ezu 20. heinäkuuta 2010 kello 21.33 (EEST)

Kun sana luetaan fifan niin oikea muoto on FIFAn. (Jos luettaisiin kirjaimittain äf-ii-äf-aan, silloin tulisi kaksoispiste.) Perusteena Kielitoimiston oikeinkirjoitusopas, s. 146–147. --Ryhanen 20. heinäkuuta 2010 kello 21.53 (EEST)
Loistavaa, että löytyi tietoa. Symbol support vote.svg --Lakritsa 21. heinäkuuta 2010 kello 23.54 (EEST)

Mitä mieltä olette miten vuvuzelat pitäisi esitellä tässä artikkelissa? Olivat kuitenkin kisojen kuumimpia puheenaiheita. Nyt on Esiturnaus -alaotsikon alla ja ajattelin siirtää sen symbolit -alaotsikkoon, toimisiko näin? Lisäilisin vähän tekstiä näistä kauniin ääneen omaavista soittimista yms. --Lakritsa 22. heinäkuuta 2010 kello 01.20 (EEST)

Tein näin. Miten vielä pitäisi parantaa artikkelia? Menisikö vähintään hyväksi artikkeliksi? --Lakritsa 1. elokuuta 2010 kello 17.04 (EEST)
Ahkerasti oot punasia sinistellyt viime aikoina, siitä plussaa. Symbol support vote.svg Luulis ainakin hyvän artikkelin kriteerit täyttyvän. Pitäisikö muuten palkintosummista mainita jossain kohtaa? Antaisi kuvaa siltäkin kantilta. Myöskin finaalijoukkueiden saamasta sakosta epäurheilijamaisen käytöksen takia voisi mainita. --Ezu 7. elokuuta 2010 kello 21.51 (EEST)
Lisäsin haluamasi tiedot. --Lakritsa 7. elokuuta 2010 kello 22.30 (EEST)
Tein itse asiassa ihan kunnon alaotsikon. --Lakritsa 8. elokuuta 2010 kello 00.32 (EEST)

Kaipaisin edelleen jonkinlaista kritiikkiä kisojen järjestämisestä. Mitä nyt luin Hesarista ennen kisoja julkaistuja kirjoituksia, niin koko kansa ei ollut yhtä iloinen ”kuukauden kestävistä karnevaaleista”. Onko näistä löytynyt mitään mielipidekyselyjä? Ja aina kun tämän kokoluokan tapahtumia järjestetään, niin rahaa palaa. Muistaakseni kodittomat yritettiin siivota jotenkin pois katukuvasta turnauksen ajaksi. Onko kritisoitu mm. sitä, mitä Ateenassa kävi, eli kilpailupaikkojen osittaista autioitumista tapahtuman jälkeen (kts. [2] [3]? Millaista työvoimaa käytettiin rakennuksissa tai sattuiko kuolemia? Jos näistä saisi jonkinlaista tekstiä, niin olisi todella vaikeaa vastustaa äänestyksissä.--Jamppa4720 8. elokuuta 2010 kello 13.37 (EEST)

Kritiikkiä löytyi kyllä jonkinverran, lisäsin uuden alaotsikon sille ja siirsin turvallisuushäiriöt sen alle. Kilpailupaikoista laitoin yhden virkkeen "pelipaikat" alaotsikkoon, eiköhän aika kerro miten pelipaikkojen käy. Etsiskelen tietoja vielä. --Lakritsa 9. elokuuta 2010 kello 20.16 (EEST)

Arkistoitu vertaisarviointi II[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Äänestettiin hyväksi elokuussa, useammassa äänessä ehdotettiin SS -statusta. Halusin kuitenkin tuoda vielä VA:n kautta. Eli kaikki parannusideat kehiin. Kesällä tehty VA ja Hyvä artikkeli -äänestys. --Lakritsa 7. syyskuuta 2010 kello 22.19 (EEST)

Löytyykö yleisömäärille lähde jostain päin artikkelia?-Henswick 7. syyskuuta 2010 kello 22.55 (EEST)
Jos tarkoitat jokaisen ottelun yleisömääriä, niin ne ovat otettu raporteista, jos tämä ei riitä, niin voinhan mie paukuttaa 64 kertaa ne myös lähteiksi. Olen vain olettanut, että jos raportista löytyy tieto, niin sitä pidetään myös tämän tiedon lähteenä ellei se poikkea raportin antamasta lukumäärästä. --Lakritsa 8. syyskuuta 2010 kello 07.51 (EEST)

Suomi[muokkaa wikitekstiä]

Pahoittelen tietämöttämyyttä (fyysisestä) urheilusta, mutta miten voi olla ettei Suomea löydy koko artikkelista? --Pek 21. lokakuuta 2010 kello 01.28 (EEST)

Suomi ei pelannut kisoissa, ei osallistunut järjestelyihin, eikä muutenkaan vaikuttanut oikein mitenkään MM-kilpailuihin. Täältä löydät UEFAn karsinnat, lohko 4. --Lakritsa 21. lokakuuta 2010 kello 08.06 (EEST)

Kuolleita linkkejä[muokkaa wikitekstiä]

Näyttäisi siltä että lähes kaikki Fifan sivuille johtavat linkit (noin 80 viitettä tai raporttia) ovat kuolleet (ks. http://toolserver.org/~dispenser/cgi-bin/webchecklinks.py?page=fi%3AJalkapallon_maailmanmestaruuskilpailut_2010). Samat tekstit löytynevät edelleen Fifan sivuilta, mutta linkit olisi hyvä korjata kuntoon. Lupaan itsekin osallistua talkoisiin... --Jusb 17. elokuuta 2011 kello 08.49 (EEST)

Raporttien linkit saikin aika helposti kuntoon. Viitteisiin en koskennut. --Jusb 17. elokuuta 2011 kello 08.57 (EEST)
Aloittelin myös korjausprojektin. --Lakritsa 17. elokuuta 2011 kello 11.45 (EEST)
Korjailin myös. Viittauspäivämääriä en jaksanut muuttaa, sillä useimmat sivut olivat vain vaihtaneet kansiota, sisältö (oletettavasti) sama. –Kooma (keskustelu) 17. elokuuta 2011 kello 12.01 (EEST)
Se taisi olla siinä, korjasin nyt muitakin viitteitä samalla. --Lakritsa 17. elokuuta 2011 kello 12.22 (EEST)