Keskustelu:Interceptor Body Armor

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Epäilen artikkelin sopivuutta Wikipediaan, mutta saakoot muut päättää mahdollisesta äänestyksestä/roska-nimikkeestä. //John Locke 23. tammikuuta 2007 kello 16.14 (UTC)

Miksi artikkeli ei ole sopiva Wikipediaan, sama artikkeli löytyy englannin kielisestä Wikipediasta. (Kommentin jätti Käyttäjä:Tume85).

Yksittäinen jenkkiarmeijan vaate ei minusta ole sovelias tarpeen, merkittävä. Sen sijaan eri asia on, mikä on soveliasta englanninkielisessa Wikipediassa ja Suomenkielisessa. //John Locke 23. tammikuuta 2007 kello 16.21 (UTC)

Häh? Wikipedian tarkoituksena on jakaa tietoa. mm. kirosanasta löytyy artikkeli täältä, josta löytyy myös esimerkkejä kirosanoista, joten miten tämä artikkeli on epäsovelias esim. siihen verrattuna. Kommentin jätti Tume85 (keskustelu – muokkaukset).

Kohta täällä on artikkeleita tennissukasta ja ties mistä hikiliinoista. Minusta tämä on siinä ja siinä, sen vuoksi jätänkin tuon arvioimisen muille. //John Locke 23. tammikuuta 2007 kello 22.41 (UTC)

Artikkeleita ei ole pakko lukea jos ne eivät ole kiinnostavia. Jotkut ihmiset ovat niistä kiinnostuneita, joten annetaan heille mahdollisuus hankkia tietoa. Tämä väittely loppuu tähän. Kommentin jätti Tume85 (keskustelu – muokkaukset).

Asia ei oikeastaan ole näin. Yksittäinen käyttäjä toki voi muokata Wikipediaa mutta sitä muokkaavat myös muut joiden käsitykset saattavat erota omista. Wikipediassa on käytäntöjä jotka ohjaavat sisältöä ja artikkeleilla on merkittävyyseroja. Epäselvissä tilanteissa haetaan poistoäänestyksillä linjaa mikä on merkittävä ja mikä ei. Ylläpito poistaa äänestyksessä perusteella jos aihetta on. Argus 25. tammikuuta 2007 kello 14.07 (UTC)

Teksti on suurilta osin vain suomennettu englanninkielisen Wikipedian sivulta, mutta tieto on myös varmistettu valmistajan kotisivuilta. Teksti on mielestäni virheetön, mutta joku paremmin tietävä voi muokata sitä. Jos samainen artikkeli löytyy englanniksi, miksi sitä ei saisi kirjoittaa suomeksi, eihän se ketään satuta jos artikkeli on tai ei ole.--Tume85 25. tammikuuta 2007 kello 19.27 (UTC)

Puhut pääosin asiaa, mutta en:wikipediasta ei mielestäni voi vetää suoria johtopäätöksiä mitä käytäntöä fi:wikissä noudatetaan, otetaan huomioon jo näiden kokoero/kielialue. En:Wikin luonne poikkeaa monin osin suomenkielisestä versiosta (Suomen Wikipediahan tämä ei ole), tuossa jo yritin aiemmin valottaa tuota käsitettä "eihän se ketään satuta jos artikkeli on tai ei ole", monien mielestä sillä on väliä, mistä artikkeleista Wikipedia koostuu, toiset arvioivat Wiki' sen sisältämien artikkeleiden perusteella, toiset taas eivät kiinnitä mitään huomiota aiheisiin jotka eivät heitä kiinnosta. Argus 25. tammikuuta 2007 kello 20.15 (UTC)