Keskustelu:Impakti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


No kuule, korjaapa sitten ne kaikki typot ja toistotkin, kun kerran palautitkin ne.--J 23. joulukuuta 2005 kello 19:23:04 (UTC)

Korjauspyyntö[muokkaa wikitekstiä]

  • Impaktit — artikkeli on sekavan oloinen, paljon orvon näköisiä ja asiayhteydeltään melko epäselviä lauseita, sisältö on suureksi osaksi varsin luettelomaista. Lyhenteitä voisi myös karsia ja vuosilukuihin ympätä tuhaterottimiksi  –tageja. Muutenkin sekametelisopalta vaikuttavaa artikkelia saisi hioa, fiilata, kiillottaa ja puunata. --TeVe 17. tammikuuta 2006 kello 12.55 (UTC)
Aika hirveetä kamaa, valtavasti numerotietoluetteloja ilman mitään lähteitä ja muotoilut ja ulkoasut eivät luottamusta herätä. Kaikki kunnia tällaisten artikkelien kirjoittaj(a/i)lle, ovat varmasti vilpittömästi hyvän asian puolesta ja näkevät paljon vaivaa, mutta valitettavasti en ole varma onko tällaisten nettoarvo Wikipedian kannalta negatiivinen vai positiivinen. :-( --ML 3. syyskuuta 2006 kello 14.36 (UTC)
Olisikohan parempi poistaa koko artikkeli, sillä tämän tasoisella sisällöllä tällä artikkelilla ei ole paljoa arvoa tietosanakirjassa. AquamarineOnion 9. tammikuuta 2007 kello 21.26 (UTC)

Lukekaa nyt arvon käyttäjät tämä artikkeli läpi ja miettikää kaikki hiljaa itseksenne että eikö tällainen tusinasaaste pitäisi suosiolla poistaa.... Perusteluja en viitsi laittaa kun jokainen yli viidenkymmenen pisteen älykkyysosamäärän omaava ihminen joka suinkin jaksaa kahlata ko. artikkelin lävitse on varmasti samaa mieltä kanssani artikkelin poistamisesta tietokannasta. --Käyttäjä 80.222.183.195

Impaktin vaikutustaulukko[muokkaa wikitekstiä]

Kielenhuoltoa on kaivannut jo useamman vuoden tämä osio. Onko mitään korjausehdotuksia? Taulukkohan on suomennettu tästä lähteestä:[1]. Kommentin jätti Jylöstalo (keskustelu – muokkaukset)

Nimi[muokkaa wikitekstiä]

Vaikka viime nimenvaihdoksen perusteluina näemmä on ollut että impaktia käytetään "astrobiologian" opetuksessa, ei impakti yleiskielessä ole vakiintunut tarkoittamaan vain asteroidien tai muiden taivaankappaleiden törmäystä, sikäli kun on yleiskielinen termi ollenkaaan (ei löydy esim. Kielitston sanakirjasta). --Riisipuuro 2. syyskuuta 2008 kello 08.23 (EEST)--

Ensimmäisessä "Aiheesta muualla"-linkissä "geologia.fi" -sivustolla käytetään impaktia suunnilleen tässä merkityksessä. Ovt tietysti voineet katsoa termin wikipediasta... --Tappinen 8. helmikuuta 2012 kello 20.17 (EET)