Keskustelu:Ilkka Innamaa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tein haun Innamaan nimellä sieltä Suomen Yrittäjien webbisivustolta, ja tulos oli "ei yhtään dokumenttia" jossa hakusana esiintyisi. Tämän vuoksi pidän liioiteltuna artikkelissa esitettyä väitettä että hän olisi tunnettu Suomen Yrittäjissä tehdyistä projekteistaan. (Mitkä projektit? tunnettu missä?)

Tietosanakirjalla ei liene tapana esittää aktiviteettia rivijäsenenä?? tai jossain mitättömässä pikku tehtävässä isossa organisaatiossa? (muuten voidaankin sitten laittaa vaikkapa kaikki ministeriöiden vahtimestarit ja toimistotyöntekijät tänne tietosanakirjatiedoiksi...)

Kyse ei taida olla Suomen Yrittäjien johtohenkilöihin kuuluvasta yksilöstä. Olen alustavasti sitä mieltä, että koko tiedonmuru hänen toiminnastaan suomen Yrittäjissä editoitaisiin pois. 217.140.199.247 17. joulukuuta 2005 kello 17:29:02 (UTC)

Innamaa toimi Digia Oy:n palveluksessa ollessaan www.yrittajat.fi -verkkopalvelun kehittämishankkeen johtajana. Lisäksi hän on kirjoitellut ko. palvelun SY:n jäsenille avoimen extranet-palveluun (SynetPlus). Lisäksi Innamaa on osallistunut SY:n edustajana EU-tason valmisteluhankkeeseen, jossa kehitetään yritysten toimintojen standardointimenettelyjä tavoiteena paremmat yritysten väliset verkostoitumisen edellytykset EU.n alueella toimivien yritysten välillä. Kommentin jätti 80.222.64.226 (keskustelu – muokkaukset).