Keskustelu:Helvetintulen Klubi (Marvel)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Helvetintulen Klubi on - arveluttavasta tarkoituksestaan huolimatta - olennaisessa osassa Ryhmä-X:n kuvioissa.

Mm. alkuperäisen Tekijä-X:n ja uuden Ryhmä-X:n suhde muotoutui pitkälti juuri Klubin mukanaolon johdosta.

Lisäksi se on oleellinen osa Marvel-universumia; mm. Vahdit ilmaantuivat sen kautta, Nimrodista mitään puhumattakaan.

Vähän on erikoinen lisä, mutta kuitenkin sen mukana olo on mielestäni perusteltu.

-Kippari10 4. helmikuuta 2008 kello 16.11 (UTC)

Tässä nyt haettiin merkittävyyttä todellisuudessa eikä sarjakuvamaailmassa. Sarjakuvia lukemattomana en ymmärrä miten tämä on mitenkään merkittävä miljöö. --qWerk 4. helmikuuta 2008 kello 16.15 (UTC)

Miksi todellisuudessa? Kysymyshän on Marvel-universumista - mikä todetaan heti artikkelin alussa. Ja sitä paitsi: onhan tällaisia 'sisärenkaita' tai 'herrojen klubeja' ollut oikeastikin olemassa; oikeassa elämässä ne ovat vain tavallisten ihmisten miehittämiä. Vaikutusvalta on tuskin liioiteltu. -Kippari10 4. helmikuuta 2008 kello 16.18 (UTC)

En tarkoittanut ihan noin. Paikka voi olla "merkittävä" joidenkin sarjan käänteiden kannalta (kuten yllä olit maininnut joidenkin mörköjen ilmestymisestä). Se ei kuitenkaan riitä vaan sen pitää olla koko sarjakuvan kannalta todelle merkittävä miljöö, jossa suurin osa tapahtumista tapahtuu vrt. esim. 742 Evergreen Terrace. En osaa selittää sitä, mitä tarkoitin "todellisuudella". Mutta eipä sillä kuitenkaan merkitystä. --qWerk 4. helmikuuta 2008 kello 16.40 (UTC)

Oikeat järjestöt[muokkaa wikitekstiä]

Tämän nimisiä oikeita järjestöjä on ollut useita, kuten englanninkielisestä wikistä näkyy, ja fiktionaalisen nimi on otettu niiltä. On hieman outoa ettei niitä edes mainita, vaan ainoa viite on sarjakuvajärjestöön... 2001:14BA:3F2:C600:254D:FEC0:8566:BC6C 6. heinäkuuta 2015 kello 13.33 (EEST)Vastaa[vastaa]