Keskustelu:Helsingin seudun pyöräilijät

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Korjauspyyntö[muokkaa wikitekstiä]

Neutraali näkökulma[muokkaa wikitekstiä]

Nyt olisi kiva tietää mitä Helsingin Polkupyöräilijät –artikkelin neutraalin näkökulman hakemisella haetaan. Toistakymmentä vuotta yhdistyksen johtokunnassa työskenneltyäni en ehkä ole paras näkemään asiaa ulkopuolisen silmin. –– Evakonpoika 3. tammikuuta 2006 kello 21:49:44 (UTC)

Silmään pistivät ainakin tekstit kuten "Autamme..."' (kuvatekstissä) ja höpinä jäseneduista. --Neofelis Nebulosa 3. tammikuuta 2006 kello 21:52:54 (UTC)
Lievä mainoshenkisyys pistää silmään. Monta alaotsikkoa mutta vähän asiaa. Artikkeli kuitenkin, kannattaa jalostaa. --Johannes Zweig 3. tammikuuta 2006 kello 21:57:11 (UTC)
Autamme... on jo fixattu passiiviseen formaattiin - joku aika sitten. Jäsenetuasiasta en ota kantaa, mielestäni se on tärkeä maininta (se miksi joku voisi olla kiinnostunut jostakin eli hyötyminen). Mielestäni olen laittanut sen korrektisti. En tiedä vastaavanlaista yhdistystä Suomessa, jolla ei ole kilpailutoimintaa eikä siis lisenssejä, mutta jolla on jäseniä eri instansseissa mukana päättämässä tärkeistä asioista, ja sellaisista joilla tulee olemaan heijastusta koko valtakuntaa ajatellen, ja ehkä laajemmaltikin. –– Evakonpoika 3. tammikuuta 2006 kello 22:06:19 (UTC)
En nyt jaksa valitettavasti paneutua artikkelin parantamiseen, mutta tuossa on edelleen monta asiaa pielessä. Koko artikkeli on kuin firman kotisivut. --Neofelis Nebulosa 3. tammikuuta 2006 kello 22:10:19 (UTC)
Firman kotisivut ovat erilaiset kuin mitä Wiki-artikkeli kertoo. Jos näin tärkeästä asiasta kuin pyöräilijöiden asioita ajavasta humanitäärisestä yhdistyksestä tehdään artikkeli, niin mitä siinä sitten pitäisi olla? Mielestäni siinä pitäisi olla tietoa. Tietoa yhdistyksestä. Eri asia on sitten millä tavalla sen tiedon sinne laittaa – niin, kuten aiemmin mainitsin, en ehkä ole paras tekemään siitä sellaista, että se kelpaisi nirsoimmillekin. Annan siis vapaat kädet muokata sitä, ja sehän Wikipedian lähdöideakin on – kukin muokkaa hmm yhteisön kannalta mieleiseksi artikkelia. –– Evakonpoika 4. tammikuuta 2006 kello 07:23:53 (UTC)

Poista turhat alaotsikot, sillä niiden alla oleva tieto on varsin merkityksetöntä. Parempia olisivat vaikka "Historia" ja "Toiminta" linjalla "lyhyestä virsi kaunis". Älä silti lannistu vaan tee artikkelista hyvä. --Johannes Zweig 4. tammikuuta 2006 kello 07:56:12 (UTC)

Tämä artikkeli haiskahtaa enemminkin kyläyhdistyksen toimintakertomukselta eikä tietosanakirja-artikkelilta. Yhdistysten hallitusten kokoonpanot ja omakustanteiset kahvitauot ja yksittäisten jäsenten työkseen tekemät asiat eivät oikein istu tietosanakirjaan. Parempi olisi kirjoittaa tiiviisti yhdistyksen toiminta-alueista ja historiasta (Lisäys: en ota kantaa itsessään yhdistyksen merkittävyyteen vaan artikkelin tyyliin) --TBone 4. tammikuuta 2006 kello 08:03:42 (UTC)

Menee jo pilailun puolelle. Milloin tulee kuvasarja kuppikunnan illanistujaisista tai edesmenneen jäsenen hautajaisista? Jotain tarttis tehdä. --Johannes Zweig 4. tammikuuta 2006 kello 08:10:14 (UTC)

Jäävään itseni artikkelin jatkoeditoinnista. –– Evakonpoika 4. tammikuuta 2006 kello 09:04:46 (UTC)

Jos Käyttäjä:Neofelis Nebulosa katsoo artikkelin epäneutraaliksi, eikö asialle voisi tehdä silloin jotakin? Jotakin muutakin kuin vain ilmoittaa, että näkökulma ei ole neutraali? Parastahan olisi suorittaa ne korjaustoimenpiteet, joilla epäneutraalius poistuu. Kuviakin on haukuttu, mutta tarkoin valituista kuvista käy ilmi toiminta yhdistyksessä. Lähtöpisteessä kokoonnutaan, ja kun yhdessä lähdetään, niin yhdessä tullaan takaisin, jos toisin ei sovita, ja kun yhdessä ajetaan letkana, ja jollekin tulee ongelmia ajon aikana, niin yhdessä niitä ongelmia ratkotaan, kuten alimmasta kuvasta käy ilmi. Ei ollut tarkoitus tuoda enempää kuvia. Kuvagalleria halukkaille löytyy verkkosivulta, laajempi jos liittyy jäseneksi. Päiväretkillä ei kuitenkaan vaadita jäsenyyttä, vaan sinne voi tulla kuka tahansa ikään, sukupuoleen, rotuun, kieleen tms. katsomatta. Kaukaisin polkija on ollut tietääkseni Australiasta. Kuten neljäs tammikuuta jättämäni kirjoitus antaa kuulua, olen jäävännyt itseni artikkelin jatkoeditoinnista siksi, että katson yhdistyksen toiminnan olevan aivan liian henkilökohtainen. –– Evakonpoika 24. tammikuuta 2006 kello 21.34 (UTC)