Keskustelu:Heikki S. Eskelinen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin perusteella ei merkittävä, koska pelkkä virkamiesjohtajuus ei yleensä ole riittänyt. Hän on kuitenkin artikkelin mukaan WSOP:n tietosanakirjassa, joten onkohan jotakin muita meriittejä? Muilta samassa luokassa olevilta kirjastonhoitajilta niitä löytyy. Kaima professori Heikki Eskelinen vaikuttaa selvältä wikitapaukselta. --TBone 18. kesäkuuta 2009 kello 10.05 (EEST)

Ei kyllä näillä tiedoilla riitä, mitä artikkelissa nyt on.--Tanár 18. kesäkuuta 2009 kello 11.07 (EEST)
Niin, jos henkilö tosiaan on päässyt WSOY:n isoon tietosanakirjaan (joku, jolla tuo tietosanakirjasarja on, voisi tarkistaa asian), kuten artikkeli antaa ymmärtää, eli on tietosanakirjamerkittävä perinteisen tietosanakirjan tekijöiden mielestä, niin kaipa hän wikimerkittäväkin on. Ehkäpä ylikirjastonhoitajan asema voisi riittää. Laajentamisen tarpeessa artikkeli toki on. --Nironen 18. kesäkuuta 2009 kello 16.49 (EEST)
Ylikirjastonhoitajat ovat kyllä jo asemansa vuoksi merkittäviä. Eskelinen on myös Facta 2001:ssä. Onko TBonella meneillään kulttuurinpoistoprojekti? Luulenpa että kulttuurin puolella on vain murto-osa turhaa, jos ollenkaan, verrattuna siihen, mitä urheilun ja erilaisten hömppäviihteen lajien joukossa on.--Ulrika 18. kesäkuuta 2009 kello 17.13 (EEST)
Onko niin, että perinteisissä sanakirjoissa ei ole Eskelisestä mainittu muuta? Ei sen puoleen, jos on niihin hyväksytty, niin pitäisi riittää täälläkin. Taitaa olla muutaman kirjan ainakin kirjoittanut tai toimittanut (Fennica-tietokannassa nimellä Heikki S. Eskelinen), joskaan eivät ole välttämättä erityisen merkittäviä kirjoja. --Ryhanen 18. kesäkuuta 2009 kello 17.43 (EEST)
Ulrika voisi jättää jo sitä mantraansa vähemmälle, taas hyökätään wikipedistiin eikä asiaan kun esitetään asiallisia kysymyksiä. Minulla on menossa suomalaisia henkilöitä, ei kulttuuria, koskeva siivousprojekti. Ylikirjastonhoitaja kait on ihan virka eikä esim. arvonimi? Usein virkamiehillä on pitänyt olla jotain muutakin ansioita kuin pelkkä työasema. Fennicaan ei nyt pääse kiinni, mutta jos Heikki S. on sama kuin tämä Eskelinen ja siellä ovat nämä http://www.bookfinder.com/author/heikki-s-eskelinen/ niin se ei vielä ole kovin paljoa. --TBone 18. kesäkuuta 2009 kello 18.02 (EEST)
Herkkyys on nyt ilmeisesti asettunut jollekin yläasteikolle, kun normaali kysymys aiheuttaa tuollaisen reaktion. Jos vastaani tulee yllättäen kaksi kulttuurin alan merkkihenkilöä, jotka haluat poistettaviksi, en mielestäni tee rikosta, jos ihmettelen projektiasi. Kuten sanoin hömppänimiä on poistettavaksi ihan riittämiin, ettei tarvitse suomalaisen kulttuuriin vähäisiä persoonia poistella. Päin vastoin, voisit ruveta kartuttamaan artikkeleita sillä alueella. --Ulrika 18. kesäkuuta 2009 kello 19.01 (EEST)
Joo, aloitetaan poistot ensin vaikka hömppäosastolta.--Urjanhai 18. kesäkuuta 2009 kello 19.06 (EEST)
Ei muuta kuin listaa tekemään mikä on hyväksyttävä poistojärjestys? --Harriv 18. kesäkuuta 2009 kello 19.09 (EEST)
"Onko TBonella meneillään kulttuurinpoistoprojekti?" Tämä ei ole normaali kysymys. Muutenkin arvelut toisten käyttäjien motiiveista voi pitää omana tietonaan. Tämäkin keskustelu eteni ihan asiallisesti artikkelin merkittävyydestä ennen kuin Ulrika osallistui siihen. Gopase+f 18. kesäkuuta 2009 kello 19.10 (EEST)
Ja mikä olikaan sinun antisi tähän kulttuuriartikkelikeskusteluun? Mitä toivoisit poistettavksi, mitä säiltettäväksi?--Ulrika 18. kesäkuuta 2009 kello 22.33 (EEST)

Merkittävyydestä[muokkaa wikitekstiä]

Olen samaa mieltä Tbonen ja Tanarin kanssa siitä, että ainakaan näillä eväillä kaveri ei vaikuta kovin merkittävältä. Voisiko joku asiaa tunteva laajentaa? --Lendu 22. kesäkuuta 2009 kello 13.01 (EEST)