Keskustelu:Halpa-Halli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli on kyseenalainen. Se on kutakuinkin mainos (ainakin lähempänä mainosta kuin tietosanakirja-artikkelia). Joitakin esimerkkejä:

  • "Halpa-Hallit ovat tavarataloja, jotka tarjoavat koko perheen tekstiilit, taloustavarat, kemikaliot sekä elintarvikkeet halvoilla hinnoilla"
    • tämä on perustelematon väite. Ei ole esimerkiksi puolueettomia vertailuja tilastoja tms.
  • artikkelissa ei ole muita lähteitä kuin linkki yrityksen omille sivuille
    • Onko tarkoitus, että kaikki yritykset voivat hankkia tällä tavoin ilmaista mainostilaa Wikipediasta?

--Juha Kämäräinen 12. huhtikuuta 2006 kello 13.38 (UTC)

En oikein pidä artikkelia enään niin neutraalittomana tuon lauseen muotoilun jälkeen. Linkkejä ei olisi tarkoitus lätkiä sinne tänne neutraalisen näkökulman saavuttamiseksi, vaan ne pitää olla aiheeseen liittyviä. Muut vastaavat artikkelit voidaan lisätä katso myös otsikon alle. --Gurumasa 12. huhtikuuta 2006 kello 13.44 (UTC)
Kyllä, kirjoittamani muoto oli tosiaankin aika huono - tunnustan sen itsekin. Nyt näyttää paremmalta, juuri tuollaista muotoa tarkoitin. --kultsiballo 14. huhtikuuta 2006 kello 10.53 (UTC)
Minusta arikkelin edessä ei enää tarvita tuota "neutraali"-artikkelia, kun muoto on kerran jo korjattu. --kultsiballo 14. huhtikuuta 2006 kello 10.56 (UTC)

Mielestäni tässä olisi syytä tuoda ilmi, että Halpahalli on kristillinen paikka  –Kommentin jätti 86.115.135.245 (keskustelu – muokkaukset)

Oho, mainittiinhan se jo  –Kommentin jätti 86.115.135.245 (keskustelu – muokkaukset)