Keskustelu:Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Liitettäväksi vuonna 2007 Helia artikkeliin[muokkaa wikitekstiä]

Miksi turhaan tehdä omaa sivua tästä, koska koulun nimi vain vaihtuu ja varsinainen toiminta säilyy samassa talossa. Tämä voi olla vielä näin, mutta vuonna 2007 ehdotan, että vain muokataan Helia sivun logoa ja muutamia faktoja. Kommentin jätti 88.112.241.196 (keskustelu · muokkaukset)

Tässä olet väärässä. Kaksi olemassa olevaa ammattikorkeakoulua Haaga instituutti ja Helia yhdistyvät ja se toiminta jatkuu olemassa olevissa toimipisteissä, ei suinkaan pelkästään nykyisessä Helian toimipisteessä. --thule 28. joulukuuta 2006 kello 00.28 (UTC)

Suomen ammattikorkeakoulut -mallinetta pitäisi kai muuttaa vastaamaan uutta tilannetta. --Cuprum 18. tammikuuta 2007 kello 06.03 (UTC)

ylläpitäjä[muokkaa wikitekstiä]

HAAGA-HELIAn ylläpitäjä on osakeyhtiö, ei säätiö. Tämä tieto pitäisi siis korjata. Porvoossa on kaksi toimipistettä, ei kahta yksikköä. Väärä terminologia siis käytössä. Terttu Honkasaari Kommentin jätti Honkasaari (keskustelu – muokkaukset).

Versaaleista[muokkaa wikitekstiä]

Wikipedian ohjeiden mukaan ei käytetä versaaleja. --Ulrika 8. heinäkuuta 2007 kello 08.33 (UTC)

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun virallinen, osakeyhtiörekisterissä vahvistettu nimi kirjoitetaan juuri tässä asussa. Kommentin jätti Honkasaari (keskustelu – muokkaukset).