Keskustelu:Hämeenlinnan kaupunginteatteri

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi tämä artikkeli on nimellä Hämeenlinnan kaupungin teatteri, jos sen nimi on Hämeenlinnan teatteri? Ylenssä sitä paitsi teatterit on muodossa H:n kaupunginteatteri. --Kalmo 20. joulukuuta 2010 kello 18.38 (EET)

Juu, Hämeenlinna on poikkeus, tuo muoto on heidän omilta sivuiltaan. (Käsittämätön, mutta oikea) –kultsiballo 20. joulukuuta 2010 kello 18.52 (EET)
Ainakin nykyisiltä sivuilta löytyy vain muoto "Hämeenlinnan teatteri". Mikä on lähde kieliopinvastaiselle muodolle "Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri"?--Urjanhai 12. helmikuuta 2011 kello 14.48 (EET)
Googlaus osoittaa, että muoto "Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri" esiintyy vain teatterin omien webbisivujen "title"-osiossa (siinä mikää näkyy selasimen yläpalkissa). muut mediat käyttävät kieliopin mukaista muotoa "Hämeenlinnan kaupunginteatteri". Luultavasti tämä titlen virheellinen kieliopinvastainen muotoilu on webbidesignerin "omaa tutkimusta", eikä ainakaan sen virallisempi kuin sivuilla muuten esiintyvä muoto "Hämeenlinnan teatteri". --Urjanhai 12. helmikuuta 2011 kello 14.54 (EET)