Keskustelu:Grand Theft Auto V

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Arvioista[muokkaa wikitekstiä]

Peliartikkeleissa ei ole tarkoitus olla kaikkia arvioita pelistä vaan sopiva otanta niistä. Jos on yli kymmenen arviota niin jotain pitää karsia. Poistin osan arvioista tarpeettomina, viite vielä poiskommentoituna lähdeosiossa. Ipr1 (keskustelu) 16. kesäkuuta 2019 kello 08.32 (EEST)

Ihan pätevän oloinen sääntö, mutta tätä ei valitettavasti taida kyllä lukea yhtään missään. Voisi lisätä vaikkapa artikkelimalliin. Artikkelit, joista usein otetaan mallia, kuten Alan Wake ja Halo 5, ovat saaneet Suositeltu-luokinnan, mutta silti molemmista löytyy tusinan verran pistetyksiä. --Coen (keskustelu) 16. kesäkuuta 2019 kello 17.00 (EEST)
Ainakin tänne se on kirjattu {{Videopeliarviot}}, muistelen että joltain keskustelusivulta tuo on peräisin mutta muualla ei ole taidettu kirjata, katsotaan. Ipr1 (keskustelu) 16. kesäkuuta 2019 kello 17.14 (EEST) Voi olla että oli jossakin elokuvien arvosteluja käsittelevässä ohjeessa tai keskustelussa mutta juuri nyt en muista. Suurempi ongelma on että ihmiset eivät oikeasti lue mallineiden ohjeita lainkaan: noiden tavoite olisi ohjata tekemään samalla tyylillä saman tasoisia artikkeleita mutta suuri osa ihmisistä sooloilee aivan omiaan. Ipr1 (keskustelu) 16. kesäkuuta 2019 kello 17.19 (EEST)
Suositeltu artikkeli saisi kyllä olla tae siitä, että myös mallineet pelaa sääntöjen mukaan: niitä kopioimalla kun säästyy käyttöohjeiden pläräämiseltä. No, ehkä tää on vaan naiiviutta ja todiste siitä, että ohjeet täytyy aina lukea. Coen (keskustelu) 16. kesäkuuta 2019 kello 17.37 (EEST)
Suositelluissakin artikkeleissa on kyllä virheitä joita arvioijat eivät ole aikanaan huomanneet tai jotka ovat tulleen arvioinnin jälkeen. Ipr1 (keskustelu) 16. kesäkuuta 2019 kello 17.42 (EEST)