Keskustelu:Giuseppe Pinelli

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Ehdotan lupaavaksi. Gopase+f (keskustelu) 20. tammikuuta 2015 kello 21.52 (EET)

Kannatan sillä varauksella, että väitettä "Joidenkin väitteiden mukaan iskuun oli sekaantunut myös CIA" avataan lisää ja sille löytyy parempi CIA:n nimeävä lähde, tai muotoillaan uudestaan koska viitteenä käytetyn Guardianin artikkeli ei mainitse sanallakaan CIA:ta, vaan puhuu epämääräisesti "miehistä, joita on liitetty Yhdysvaltain tiedustelurakenteisiin" (men linked to the structures of United States intelligence). Yhdysvalloilla on siis muitakin tiedustelurakenteita kuin CIA. --Ukas (keskustelu) 22. tammikuuta 2015 kello 23.05 (EET)
En löydä syytä vastustaa paitsi edellisen CIA-viittauksen epämääräisyyden. Lupaavan pitäisi olla faktisesti tarkka. Eli siis kannatan Ukasin varauksin. --Höyhens (keskustelu) 29. tammikuuta 2015 kello 01.11 (EET)
Muutin muotoon "Yhdysvaltain agentit", mikä ei tarkoita sinänsä yhtään mitään. Gopase+f (keskustelu) 29. tammikuuta 2015 kello 14.09 (EET)

Uskaltanen merkata ja arkistoida. Tuon yhden kohdan muotoilusta voi jatkaa tarvittaessa keskustelua. Gopase+f (keskustelu) 2. helmikuuta 2015 kello 17.19 (EET)

Pinellin "murha"[muokkaa wikitekstiä]

Muokkasin tekstistä pois "yleisen olettamuksen" siitä että Pinelli olisi murhattu. Väite ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. /Capannoreso (keskustelu) 12. elokuuta 2017 kello 12.28 (EEST)