Keskustelu:Feissaus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pysytään faktoissa. Ei riitä että "feissaajat" ärsyttävät itseään, että voi yleistää ilmiön rasittavaksi aina ja kaikkialla. --Harriv 6. heinäkuuta 2005 kello 12:51:10 (UTC)

Onkohan muuten "feissaus" tarpeeksi yleinen sana käytettäväksi? Kirjoitin sen googleen ja sain kolme sivua. toinen ilmaisu olisi "face-to-face jäsenhankinta" (tai varainhankinta)

Muokkasin sivua aikalailla. Feissaus on työntekijöiden slangia, "virallisempia" ovat F2F ja DDC. Varainhankinta voi olla esim. kynien myyntiä tms., joten se on liian yleinen käsite. Kommentin jätti Jmartisk (keskustelu – muokkaukset).


Feissaajana itse haluan tuoda tietyt kannat esille:

1: Artikkelista puuttuu se tosiasia että työ on uskomattoman raskasta ja uuvuttavaa. Armeija oli huomattavasti keveämpää, jääkärilinjallakin. 2: Potentiaalisia lahjoittajia löytyy noin kolme-viisi per päivä varainkerääjää kohtaan. Tämä vaatii noin tuhannen ihmisen pysäyttämistä. 3: Suhtautuminen on lähes yksioikoisen negatiivista. värväämääni kolmea tuhatta tukijaa kohtaan noin nelisenkymmentätuhatta ihmistä on käyttäytynyt loukkaavasti, uhkaavasti tai jopa hyökännyt kimppuuni. 4: Varainkeruun muotona f2f on ylivoimaisesti tehokkain tapa vaikuttaa. SPR nosti säännöllisten tukijoidensa määrää viidelläkymmenellä prosentilla yhdessä vuodessa ja kahden vuoden jälkeen 30% wwf:n varoista tulee kadulta. Unicef, amnesty ja greenpeace ovat jo täysin riippuvaisia varainkerääjistä. 5: varainkerääjien kohtelu ja järjestöjen tapa kiinnittää huomiota väsymykseen on lähinnä negatiivinen: järjestölle on edullisempaa poistaa väsynyt varainkerääjä listoilta PR-syiden takia kuin tukea tätä ja auttaa jaksamaan. Varainkerääjät ovat myös erittäin huonosti valmennettu ja koulutettu työhönsä. 6: varainkerääjillä on tulosvastuu. Mistään hyväntekeväisyydestä ei ole kyse. Kommentin jätti 62.142.250.106 (keskustelu – muokkaukset).