Keskustelu:Drifting

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan perusteltu tieto vai subjektiivinen mielipide:"Japanilaiset autot ovat driftaajien suosiossa esimerkiksi siitä syystä, että niitä on tarpeeksi tehokkaina helppo viedä luisussa kaasulla kääntäen, toisin kuin joitakin eurooppalaisia takavetoautoja..." Vahvakaan mielipide ei oikeuta näkyvyyteen Wikipediassa, jos se ei ole totta. Tässähän ei tosin suoraan sanota, että Corolla on SL-mersua tehokkaampi, vaan asia esitetään driftaajien mielipiteenä...Ajatusten Tonava 7. huhtikuuta 2010 kello 15.46 (EEST)

Drifting sai alkunsa Japanin mutkaisilla vuoristoteillä. Kuljettajat pyrkivät keksimään nopeimman tavan selviytyä tiukoista mutkista, jolloin drifting syntyi. Perustuuko väite johonkin oikeaan lähteeseen vai Fast & Furious: Tokyo Driftin kohtaukseen (..Jossa Hank selittää Seanille driftauksen historiaa)?-Henswick- Toivomuskaivo 17. heinäkuuta 2010 kello 22.31 (EEST)

"Japanilaiset autot ovat driftaajien suosiossa esimerkiksi siitä syystä, että niitä on tarpeeksi tehokkaina helppo viedä luisussa kaasulla kääntäen, toisin kuin joitakin eurooppalaisia takavetoautoja joilla kulmat ovat usein loivempia jyrkän pitorajan vuoksi." poistettu, epämääräisesti sanottu ja lähteetön. --Seegge (keskustelu) 16. marraskuuta 2013 kello 23.36 (EET)

Otsikko -> driftaus?[muokkaa wikitekstiä]

Tuntuisi olevan melko yleisessä käytössä oleva suomalaisempi muoto. SURJECTION ·kesk·muok·loki· 16. heinäkuuta 2018 kello 23.21 (EEST)