Keskustelu:Dover (yhtye)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys?[muokkaa wikitekstiä]

Sivun on tuottanut joku espanialainen käyttäen Googlen tai Altavistan automaattista käännöspalvelua. Kirjoittaja on mahdolisesti joku bändin jäsenistä. Espaniasta on levitetty omakehu-spämmiä ennenkin. Tällainen itsekehu saa epäilemään aiheen merkittävyyttä. En-artikkeli saattaa osoittaa merkittävyyttä, mutta suhtaudun suurella epäilyllä senkin tietoihin – missään ulkomaan artikkelissa ei esitetä ainoakaan luotettavaa ja riippumatonta lähdettä. -- Petri Krohn 23. heinäkuuta 2008 kello 22.43 (UTC)

En osaa epsanjan kieltä, joten en lähtenyt kuukkelin linkkejä avaamaan mutta pelkästään laulaja antoi yli 7000 osumaa joten moneen Suomalaiseen täällä olevaan nähden melkoisen paljon. Korkki74 23. heinäkuuta 2008 kello 22.56 (UTC)
Yhtye siinä missä miljoona muutakin. Levy-yhtiö Chrysalis on maineikas yhtiö, Googlesta löytyy tietoa. Otin pois tältä keskustelusivulta pilkalliset kuvat. Jos ei aihe kiinnosta, voi silti käyttäytyä asiallisesti.--Ulrika 24. heinäkuuta 2008 kello 00.51 (UTC)
Ei auta että "Googlesta" löytyy tietoa. Jotta artikkeli ylittäisi merkittävyyskynnyksen, tulee sen, artikkelissa esitellyin luotettavin lähtein, osoittaa merkittävyytensä. Tällä hetkellä yksikään eri kielisistä artikkelista ei sitä tee. -- Petri Krohn 24. heinäkuuta 2008 kello 00.55 (UTC)
Hyvä ystävä, tarkoitin Googlen mainitsemisella sitä, että jos epäilet aiheen merkittävyyttä, käänny Googlen puoleen ja kaiva sieltä tietoa, lisää ne artikkeliin ja jatka muita hommmia. --Ulrika 24. heinäkuuta 2008 kello 00.59 (UTC)
Yritin. En kuitenkaan onnistu löytämään yhtään sivua, jota voisi käyttää luotettavana lähteenä. Paras todiste yhtyeen olemassaolosta promosivujen ja levykauppojen ulkopuolella saattaa olla tämä. Blogi ei kiutenkaan kelpaa Wikipedian lähteeksi. Löysin myös tämän puolankielisen arvion, mutta mielummin en edes näytä linkkiä – sivu saa minun selaimen kaatumaan. -- Petri Krohn 24. heinäkuuta 2008 kello 01.23 (UTC)

"Krohn": olet huolimaton Answers.comin alkuosa ei ole Wikipediasta vaan vasta siitä eteenpäin, missä lukee Wikipedia. Ole ystävällinen lakkaa sabotoimasta.--Ulrika 24. heinäkuuta 2008 kello 01.18 (UTC)

[1] runsaista tv-esiintymisistä. Espanjalaiset yhtyeet eivät välttämättä ole kovin tunnettuja muualla kuin omissa piireissä, mutta ne piirit eivät ole pienet. Katsoitko es.wikin artikkelia? Tässä myös linkki. En tiedä mitä haet tällä poistohalulla, mutta kyllä tämä ylittää merkittävyydessä monet Wikipedian yhtyeet 6-0.--Ulrika 24. heinäkuuta 2008 kello 01.35 (UTC)

Yhtye mainitaan Lonely Planetin matkaoppaassa. Eiköhän se riitä näytöksi merkittävyydestä.[2] --Otrfan 24. heinäkuuta 2008 kello 01.39 (UTC)

Jos nyt esim. en-Wikin höpinät ollenkaan pitävät paikkaansa, niin ei merkittävyyden suhteen pitäisi olla mitään epäselvää. Lähteettömyys on eri ongelma kuin merkittävyyden puute. Jotain levyjen olemassaoloa ei lie ihan mahdoton tarkistaa, Amazonkin näyttäisi kiekkoja kaupittelevan. --Louhikärmes 24. heinäkuuta 2008 kello 01.42 (UTC)

Answers.com lähteenä[muokkaa wikitekstiä]

Louhikäärmeelle: Kaikki tieto on jostain peräisin, ja täysin alkuperäislähteitä ei suositella Wikipediassa käytettäväksi. Jos haluat poistaa Wikipediasta Answers.comin, siinä riittääkin työtä: Haku. Älä kuitenkaan aloita tästä äläkä ennen kuin olet ottanut asian esille kahvihuoneessa. terv. --Ulrika 24. heinäkuuta 2008 kello 08.32 (UTC)

Eihän se ole edes lähteenä, vaan ulkoisena linkkinä. Tässä yhteydessä se ei tarjoa Wikipedia-leecherinä mitään muuta uutta en-Wikiin kuin mainoksia. --Louhikärmes 24. heinäkuuta 2008 kello 09.34 (UTC)
Joo, on toistaiseksi ulkoisena linkkinä, koska siihen piti jotakin laittaa, ettei Krohn lähde ajamaan poistoa. Kunhan muilta puuhiltani ehdin, yritän paneutua tähän(kin), ellei joku muu innoska ehdi ensin.--Ulrika 24. heinäkuuta 2008 kello 09.40 (UTC)