Keskustelu:Dirk Nowitzki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Tullut pikkuhiljaa kirjoiteltua Dirkistä artikkelia, tavoitteena SS. Artikkeli on vielä jonkun verran kesken: viime kausi, 2005 EM-kisat, punaisuus ja tilastot. NBA-urasta kertova osio on tällä hetkellä mammuttimainen, sen voisi varmaan jakaa pinempiin osiin (miten?). Viimeistelen artikkelin ja aloitan sinistämään, jos jollakin on aikaa, voisi tehdä artikkelit Saksan käsipallomaajoukkue sekä Abitur. Pieniä ongelmia tuli havaittua: Wunderkind-kirjan ja Bundesliigan kertomat tilastot eroavat jonkun verran toisistaan. Kannattaako jättää suosiolla tekemättä Bundesliiga-ajan tilastot? Nyt lähinnä tarvitaan siis kielenhuoltoa ja joku voisi tarkistaa, kuinka monta kertaa olen kirjoittanut Nowtzitkzkin väärin.--Jamppa4720 25. helmikuuta 2010 kello 14.30 (EET)

Nyt artikkelissa on kasassa se, mitä ajattelinkin. Mitä artikkelista puuttuu? Pelityylistä voisi varmaankin kertoa enemmän? Jos kenelläkään on luppoaikaa, niin voisi tehdä artikkelit Saksan käsipallomaajoukkue, Unsere Besten ja Pardon the Interruption.--Jamppa4720 27. helmikuuta 2010 kello 14.50 (EET)
Ura vaikuttaisi olevan todella kattavasti kerrottu. Kappale NBA-urasta tarvii todellakin väliotsikoita. Näin turhan pitkä. --PtG 6. maaliskuuta 2010 kello 13.18 (EET)
Miten kannattaisi jakaa? En-wikissä olevat väliotsikot eivät välttämättä ole kaikkien mielestä NPOV. Muokatkaa vaan rohkeesti, yleensä muiden mielipiteet osoittautuvat paremmiksi kuin omat.--Jamppa4720 6. maaliskuuta 2010 kello 19.29 (EET)
Ihan hyvin jaettu. Koripallosta en niin hirveästi tiedä, niin minusta pelipaikoista pitäisi tehdä omat artikkelit. Pieni laituri ilmeisesti vastaa englannin "small forward" -termiä. Point forward on myös ihan hepreaa tällaiselle lajista ihan kaikkea tietämättömälle. Amerikkalaisen jalkapalloilun kohdalla pelipaikat on hienosti käsitelty (näin). --PtG 8. maaliskuuta 2010 kello 22.05 (EET)
On ollut aikomusta tehdä näistäkin omia artikkeleita, mutta kun samalla pitäisi venyä kymmenen eri artikkelin puoleen.:) Koitan käydä huomenna lainaamassa tuon M. Möttölän kirjan, jossa muistaakseni noista pelipaikoista oli suomeksi selitetty. Oman haasteensa tähän tuo vielä se, että NBA:ssa tunnutaan käyttävän omia hienoja pelipaikkanimityksiä, joita taas eurokoriksessa (johon olen enemmän erikoistunut) ei käytetä.--Jamppa4720 8. maaliskuuta 2010 kello 22.35 (EET)
Seuraavaa pitää avata: "Ennen kautta 2005–2006 joukkeen tärkeimpiin pelaajiin kuulunut Michael Finley lähti Mavericksista, jolloin Nowitzkin, Finleyn ja Nashin muodostamasta kolmikosta ainoastaan Nowitzki oli jäljellä.". Ilmeisesti kolmikko muodosti Mavericksin kärkirungon, mutta tällaisenaan virke on hieman arvoituksellinen. --PtG 8. maaliskuuta 2010 kello 22.17 (EET)
Kattelen sitäkin. Tuossa lähteessä sanotaan Finley's decision will also come as a blow to the Mavericks and particularly star forward Dirk Nowitzki, who with Finley and Nash formed what was known in Dallas as a close-like-brothers Big Three. Pitää yrittää niin hirveän neutraalisti kirjottaa, että näistä lauseista tulee välillä allekirjoittaneellekin lööperiä. Niin ja kiitos, että joku on jaksanut lukea artikkelia läpi. Varmaan voisi joitakin viitteitä vielä yhdistellä?--Jamppa4720 8. maaliskuuta 2010 kello 22.35 (EET)