Keskustelu:Ding Junhui

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Taisto.matsomppi on näemmä ahkerasti muokannut sivua, kiitos sinulle. Kuitenkin huomioni kiinnittyy teksissä mm. runsaaseen kursiivin käyttöön joka tekee rehellisesti sanottuna tekstistä ärsyttävän näköistä luettavaa. Esim "main tour" tai "villi kortti" on mielestäni osia joita on aivan turha korostaa pohjatekstistä. "kuumimpaan kärkeen" ja vielä kursivoituna kuulostaa taas enemmän fanaattisen urheiluselostajan tekstiltä kuin tietosanakirjalta. Korjasin tuossa nopeasti pari kohtaa, mutta mielestäni teksti kaipaa oikolukua ja kieliasun ja kieliopin tarkistamista.

Tuon oikealla puolella olevan tietoboksin kaventaminen, esim laittamalla tekstit useammalle riville olisi myös hyvä juttu sivun ulkoasun kannalta, mutta valitettavasti minulta loppuu taidot kesken. Joku osaava asialle! Pientä yhtenäisyyttä kaipaisi myös se, että käytetäänkö läpi artikkelin nimeä Ding vai nimeä Junhui. Mielestäni tähän sopisi paremmin Ding, sitä kun muutenkin käytetään virallisemmissa yhteyksissä pelaajasta.

Velho82 25. huhtikuuta 2008 kello 22.00 (UTC)

Saathan sitä itsekin paremmaksi muokata. --Höyhens 25. huhtikuuta 2008 kello 22.03 (UTC)
Ja jos ei itse ehdi muokata kun aamulla pitäisi herätä duuniin niin saahan sitä antaa nopeasti palautetta siitä mihin suuntaan oma näkemys soisi sivua muokattavan? Velho82 25. huhtikuuta 2008 kello 22.08 (UTC)
Saahan. Usein se vaan tuppaa jäämään itselle :) --Höyhens 25. huhtikuuta 2008 kello 22.12 (UTC)