Keskustelu:DaKKI-menetelmä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä taitaa olla vain mainos, joten vissiin poistoon? Mitä muut on mieltä? --Jannev 22. joulukuuta 2004 kello 13:32 (UTC)

Ilmeisesti, ruotsi wikistäkään ei (enää?) löydy, vaikka interwiki -linkki on asetettu. --Harriv 22. joulukuuta 2004 kello 16:26 (UTC)
Monipiippuinen asia tällainen rakennuspuolen menetelmä/tuote. Aluksi nämä ovat lähes aina yhden firman juttuja. Rakennustietokortit ovat myös usein "tuotemainoksia". Tästäkin tuotteesta on sellainen. En ihan suinpäin karsisi poiskaan - onhan täällä saanut kirjoittaa firmoista ja niiden tuotteistakin. Itse juuri harkitsin kirjoittavani Soklex-menetelmästä perustusten tekoon. Mutta ei sitten jos linja on noin tiukka... --Aulis Eskola 22. joulukuuta 2004 kello 17:54 (UTC)
DaKKI-menetelmä on yhden firman yksinoikeudella tarjoama menetelmä - yksi usean joukossa, mutta ne kulkevat omilla rekisteröidyillä nimillään. Mielestäni mainos pois. Putkien pinnoituksesta tai sukittamisesta voisi tietty kirjoittaa asialllisen artikkelin, missä käsitellään myös muita menetelmiä.