Keskustelu:D (täsmennyssivu)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko tämä täsmennyssivu tarpeen? Sivulla D on lueteltu lukuisia muita merkityksiä, miksi näitä ei voisi laittaa joukon jatkoksi? (Lisäksi tästä saattaa jäädä helposti huomaamatta linkki sivulle D.) -Ochs 28. heinäkuuta 2010 kello 01.13 (EEST)

On! Kirjain D ja sana "D" ovat eri asioita. Sivulla D on lueteltu kirjamen D käyttöjä. Koska D on symboli käytetään sitä yleensä merkitsemään jotakin, ei esimerkisi vasaran tapaan työkaluna tai raudan tapaan raaka-aineena. Nämä tiedot kuuluvat Wikipedian artikkeliavaruuteen. Tällä sivulla luetellaan asioita, joiden nimi satuu olemaan "D". Artikkeli D ei ole täsmennyssivu, eikä tällainen täsmennys-spämmi sovi sinne. Ehdotuksesi on siis yhtä järjetön, kun että sivun Alanko (täsmennyssivu) sisältö lueteltaisiin artikkelissa Alanko tai sivun Alkio (täsmennyssivu) artikkelissa Alkio. -- Petri Krohn 28. heinäkuuta 2010 kello 01.57 (EEST)
Vai niin. Logiikkasi on perin mielenkiintoinen. -Ochs 28. heinäkuuta 2010 kello 21.52 (EEST)
Kummalle sivulle kuuluu heksadesimaalinumero D? Vai tarvitaanko sille oma täsmennyssivu, jossa se voi olla roomalaisen numero D:n kanssa? En minäkään tätä logiikkaa ymmärrä.--Otrfan 28. heinäkuuta 2010 kello 21.58 (EEST)