Keskustelu:Call Me (Ánna Víssin kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mitä listaa "Billboard Dance Chart" tarkoittaa? Ilmeisesti tiskijukkien soittamista levyistä koottua Hot Dance Club Playtä? --TBone 28. kesäkuuta 2006 kello 10.24 (UTC)

Pitää paikkansa. Call Me oli Club Playn listaykkönen Amerikassa 23. huhtikuuta 2005. Kukaan ei ole ainakaan kyseenalaistanut sen paikkaa en-wikin usa-dance-luettelossa. Billboard ei anna tietääkseni noita vanhoja listoja kuin lehden tilaajille, mutta Eurovision laulukilpailujen virallisilla sivuilla kerrotaan ykkössijasta Hot Dance Club Play -listalla (johon Billboard Dance Chart tapaa viitata) ja kakkossijasta Dance Radio Airplay -listalla. Pitäisi riittää lähteeksi. --Litami 28. kesäkuuta 2006 kello 14.33 (UTC)
Kyllä varmaan näin. Tosin "huhtikuussa 2005 kappale julkaistiin internetissä digitaalisesti ladattavaksi, jolloin se pääsi viikoksi Yhdysvaltain Billboard Dance Chart-listan ykköseksi" on varsin harhaanjohtava lause, koska se antaa olettaa singlen olleen myyntilistojen ykkösenä. Hot Dance Club Playhän rankkaa tiettyjen tiskijukkien soitetuimpia biisejä sillä hetkellä. Tulee ihan mieleen ajat kun Miisa oli vastaavantyyppisellä listalla korkealla ja tätä hehkutettiin Suomessa (levy-yhtiön avustuksella varmaankin) :) --TBone 28. kesäkuuta 2006 kello 15.36 (UTC)
Miksi tällaisen asian takia pitäisi poistaa koko artikkeli? Sen kuin vain vaihdatte väärät tiedot oikeaan, mikäs siinä niin vaikeata on? :) Kommentin jätti 84.231.136.203 (keskustelu – muokkaukset).
Ei ylläoleva keskustelu liity millään muotoa menossaolevaan poistoäänestykseen vaan mahdolliseen levy-yhtiön propagandaan. En.wikin artikkeli nimittäin haiskahtaa sellaiselta (tämä sieltä käännös) --TBone 1. heinäkuuta 2006 kello 04.50 (UTC)