Keskustelu:Bolt Thrower

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eipä taida Bolt Throwerissa kyllä mitään grindiin viittaavaa olla ehtaa death metallia parhaimmillaan

Sitäpaitsi Bolt Throwerin kappaleet ovat kyllä äärimmäisen pitkiä ja hitaita Kommentin jätti 88.112.8.223 (keskustelu – muokkaukset).

Lähde? --Jetman 13. toukokuuta 2006 kello 12.45 (UTC)

Jetman voitko lopettaa tuon lähde vinetyksen!? Kyllä minä hyvin tiedän ,koska olen kuunneluut bändiä suunnilleen koko viimetalven!!

Minkä lähdevinetyksen? Minun viestini? Valitettavasti en, keskustelusivuilta ei saa poistaa materiaalia. Lisäksi se, mitä genreä jokin artisti tai yhtye edustaa, ei aina ole ihan helposti määriteltävissä ja on joskus myös mielipidekysymys. --Jetman 1. elokuuta 2006 kello 14.54 (UTC)

Tarkemmin ajateltuna Bolt Thrower on kyllä ainakin soittanut grindcorea. Grindcore-tituleeraus sopii mielestäni parhaiten Realm of Chaosille Sillä ROA-Slaves the darness lienevi muutenkin oikeastaan se Bolt Throwerin ainut ja oikea grindcore-albumi. Mp3.comista olen lukenut kyllä kerran grindcore-palstan ja siellä oli boltin warmaster lisättynä grindin tärkeimpiin albumeihin ,mikä on kyllä todellä väärää, harhaanjohtavaa ja epähyödyllistä tietoa ,kun warmaster lienisi muutenkin enimmäkseen juuri se bolt throwerin ensimmäinen ja aito albumi ,jolla boltti irtaantui täysin grindistä ja Hardcoresta ja alkoi työstämään oikeata death metallia.

Tuo war masterin nimi tosiaa kirjoitetaan yhteen, joten tiedoksi vaan.

--Etos Kello. 11:27 (UTC)