Keskustelu:Bokserit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Niin, miten bokserit on suosiossa nuorilla miehillä? Isänikin on yli 60 vuotias ja niitä käyttää. Uskoisin, että nuoretkin miehet käyttävät myös muunlaisia alusasuja, joten väittämä ei mielestäni sovi artikkeliin. --Sts 2. maaliskuuta 2008 kello 09.38 (UTC)

Ei sovi todellakaan. Ja jos se poistetaan, tulee artikkelista surkea yhden lauseen mittainen roska. --Eetvartti (Kerro) 2. maaliskuuta 2008 kello 09.40 (UTC)
Poistin tuon väittämän ja katselen artikkelin laajennusmahdollisuuksia. — str4nd 2. maaliskuuta 2008 kello 09.41 (UTC)
Voisi ehkä yhdistää artikkeliin Alusvaate, niin sekin artikkeli parantuisi. --Sts 2. maaliskuuta 2008 kello 11.37 (UTC)
en lähtis yhdistelemään tätä siihen, sillä kuten jo nykyisestä artikkelista näkee tällä on potentiaalia, ja uskon, että pienellä vaivalla tästä saadaan ihan kohtuullinen artikkeli. Mutta ei se yhdistelykään ihan mahdoton ajatus ole, voi vaan vaikuttaa oudolta jos alusvaate artikkeli koostuu pienestä aloituksesta alusvaatteista yleisesti ja sit yli puolet eli koko loppuartikkeli liittyisi boksereihin.--kalamies 2. maaliskuuta 2008 kello 12.05 (UTC)
Ehkä sinne alusvaateartikkeliin voisi lisätä myös muutkin alusvaatteita koskevat tyngät. Tietysti ohjaukset voisi olla alusvaatesivulle. --Sts 2. maaliskuuta 2008 kello 12.11 (UTC)
nii, jos joku saa luotua kaikista muistakin alusvaatteista tyngät, niin tuo olisi ihan hyvä tosin vain väliaikainen ratkaisu, sillä kunkin alusvaatteen tietojen kasvaessa ne jouduttaisiin kuitenkin jossain vaiheessa taas eriyttämään. Ainakin jos seuramme muita wikejä, joissa näin on tehty--kalamies 2. maaliskuuta 2008 kello 13.23 (UTC)
Kts. artikkeli Päällystakki. Mielestäni toimii hyvin tuollaisena kokoama-artikkelina (vrt. 10 minitynkää), josta voi laajentaa omiksi artikkeleikseen jos on kasvuhaluja. --Ras 2. maaliskuuta 2008 kello 13.26 (UTC)
Tossa on kieltämättä itua, koska siinä on käytetty pääartikkeleja, eli ei ole poistettu itsenäisiä artikkeleja. Oon ihan samaa mieltä, ongelma vaan on että jonkun pitäisi tehdä tuo kokooma-artikkeli. Voin katsoa jos ehdin ainaki aloittaa tuota projektia.--kalamies 2. maaliskuuta 2008 kello 13.29 (UTC)
Itse asiassa nyt kun kattelin tarkemmin, ei tuota voi täysin soveltaa näihin alusvaatteisiin, koska en kannata itsenäisten artikelien poistoa, ja toisaalta meillä on joistakin alusvaatteista (Stringit, rintaliivit) jo todella pitkät artikkelit, joita ei kannat poistaa. Tosin siinähän voisi tää pääartikkeli idea tulla sitten kysymykseen.--kalamies 2. maaliskuuta 2008 kello 13.33 (UTC)

Nyt tuolla alusvaate artikkelissa, on lyhyt esittely jokaisesta ja ohjaus pääartikkeliin.--kalamies 2. maaliskuuta 2008 kello 13.40 (UTC)