Keskustelu:Black-Ash Inheritance

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Erilliset artikkelit EP/sinkkujulkaisuista eivät ole olleet merkittäviä, eikä niitä ole pääsääntöisesti wikipediassa säilytetty. Kätevämpää on tehdä EP:stä erillinen osio sen albumin artikkeliin, jonka yhteydessä EP on julkaistu. Tiedot voi siirtää siihen sellaisenaan, ei tästä kuitenkaan koskaan juuri minitynkää suurempaa erillisenä artikkelina saa. Jillord 28. lokakuuta 2007 kello 18.03 (UTC)

Noin, nyt artikkelista Whoracle löytyvät kaikki samat tiedot mitä tästäkin artikkelista. Jillord 28. lokakuuta 2007 kello 18.07 (UTC)
En itke tämän perään, mutta katsopa enkkuwikin vastaava artikkeli. ;) --Hanna V 28. lokakuuta 2007 kello 18.09 (UTC)
Enkkuwikin artikkeli olikin parempi, mutta ei EP/sinkkujulkaisuista saa juuri tuota enempää irti. Kuvaboksin levynkansineen yms. voisi senkin laittaa mukaan vaikka levyn pääartikkeliin. Askartelin tuossa joutessani Paradise Lostin levyille artikkelit, ja esim. Shades_of_God -albumin artikkeliin mahtui levynkansineen päivineen mukavasti myös yhtyeen kuuluisimpiin kuuluva EP, As I Die. Jos/kun joku ehtii tai haluaa, voihan vastaavan tempun tehdä Whoracle/Black-Ash Inheritancenkin kanssa. Jillord 28. lokakuuta 2007 kello 18.20 (UTC)
Kommenttisi innoittamana tein luettelon musiikkiteosten poistoäänestyksistä. Se ei tue käsitystäsi, ettei singlejä tai EP-levyjä olisi yleensä hyväksytty wikipediaan. Äänestyksissä olleista 12 singlestä on säilytetty 8 ja poistoon päättyneet äänestykset ovat 75 prosenttisesti peräisin vuodelta 2005. Ep-levyistä on äänestetty ainoastaan kerran ja se päättyi säilytykseen. On mahdollista, että jokin yksittäinen äänestys jäi minulta huomaamatta, mutta luettelon sanomaa se ei muuttaisi.-Ap4k 28. lokakuuta 2007 kello 21.15 (UTC)