Keskustelu:Arkipäivän syyhy

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Yksittäisiä näyttelyitä ei kai ole pidetty merkittävinä? Googlella ei löydy mitään (mikä ei vielä todista muuta kuin että Googlella ei löydy mitään). Jos joku löytää valtakunnalisia hehkutuksia tälle, niin voidaan pitää merkittävänä, muuten liitetään taiteilijayhdistyksen artikkeliin. --Ja1l&caa (keskustelu) 6. joulukuuta 2017 kello 17.19 (EET)

NYTE ry:n varhaiset performanssit ovat valtakunnallisesti merkittäviä, ja tämä on näyttelyn lisäksi sellainen. Toki voidaan yhdistää tämä ja kaksi muuta tiistaina kirjoitettua artikkelia kahdesta muusta performanssista (Poru-aktio ja Jäähäät) yhdeksi artikkeliksi, mutta sitten niihin ei voi viitata suoraan taiteilijaseura NYTEstä kertovassa artikkelissa. Mutta toki niinkin voidaan tehdä jos se nähdään paremmaksi? --Antasa (keskustelu) 7. joulukuuta 2017 kello 10.37 (EET)
Valtakunnallinen merkittävyys pitäisi tietysti osoittaa jollakin muulla kuin väitteellä. Kokonaisuus hahmottuu paremmin yhdistämällä johonkin muuhun, Tiivistämällä vaikkapa Nyte-artikkeliin, jos paikallisia taiteilijaseuroja pidetään edes merkittävinä. Nehän käsittääkseni kokoavat harrastelijoita yhteisen puuhastelun ääreen. --Abc10 (keskustelu) 9. joulukuuta 2017 kello 11.42 (EET)
NYTEn artikkeliin sopii tietenkin tämäkin kerta paperi ei lopu, mutta sikäli kun seura jatkaa toimintaansa pitkään, voi artikkelistakin tulla kohtuuttoman pitkä. --Höyhens (keskustelu) 10. joulukuuta 2017 kello 00.17 (EET)
Kyse on ammattitaiteilijoiden toiminnasta. NYTEssä toimi tuolloin aktiivisesti mm. Kaisu Koivisto, joka on sittemmin tehnyt merkittävän uran ja edustanut Suomea Venetsian biennaalissa. NYTEn kaksi muuta performanssia esitettiin Yle TV 1:n kulttuuriohjelmassa Musta Ikaros 16.5.1992 (http://archive.poriartmuseum.fi/?video=nyte-ry-poru-aktio-karhuluoto-1991), joten heidän toimintansa on myös valtakunnallisesti noteerattua .--Antasa (keskustelu) 11. joulukuuta 2017 kello 11.16 (EET)