Keskustelu:Ahaa Teatteri

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  • Asia 1, eli tarttee muokkausta: tekstin sisällössä (muutamia) kieliopillisia kömmähdyksiä, ja teksti kaipaa mielestäni vielä hieman viilausta muutenkin (osan tekstin mainosmaisuus etc).
  • Asia 2, eli artikkelin "vandalisointi" (josta mainitsin jo kyseisen käyttäjän keskustelusivulla): Miksi artikkelin aloittaja ei hyväksy tehtyjä muutoksia (parempaan?) ja merkintää Korjattava?

--Usm 13. toukokuuta 2009 kello 14.57 (EEST) / Usm 13. toukokuuta 2009 kello 19.23 (EEST)

Mielellämme teemme korjaukset täältä Ahaa Teatterista suoraan, kiitos! Pia H.

Syy korjaus-pyynnöille: ei vastaa tietosanakirjan (laatu)vaatimuksia, tai ainakaan minun laatumääreitä hyvästä artikkelista. --Usm 13. toukokuuta 2009 kello 18.50 (EEST)
Suurin ongelma on johdanto. Aivan liian mainosmainen. Kirjoitelma/esseemäiset fraasit kuten "Tämä katsojaryhmä on ehkä vaikein tavoitettava sekä osaltaan väliinputoaja teatteritarjonnassa", "on ylpeä kyvystään toimittaa taiteellisesti ja teknisesti korkeatasoisia teatteriesityksiä lähes minne tahansa"... jne. eivät kuulu tietosanakirjaan. Miksi myös fiksaatio CAPSEIHIN? --Ras 13. toukokuuta 2009 kello 19.23 (EEST)

Mutta ainakin kantaesityspäiviin mielellään ei koskettaisi, kiitos! Kommentin jätti Pia Hakala (keskustelu – muokkaukset).

Paremminkin voisi listan esittää --Usm 14. toukokuuta 2009 kello 09.17 (EEST)
kiitos kun olette korjanneet, itse ei ehdi eikä halua notkua netissä koko päivää! PH