Keskustelu:Ö-studio

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kuvamateriaalia ohjelmasta ei ole näemmä netin ihmeelliseen maailmaan päätynyt, mutta oman muistini mukaan ohjelmassa nähty Ile Jokinen oli Radio Nova -kanavan juontajana tunnettu Ile Jokinen (Ile Jokinen (radiotoimittaja)) ei Ile Jokinen (näyttelijä-muusikko), josta kertovaan artikkeliin artikkelissa oleva wikilinkki tällä hetkellä vie. Hakukonehaullakaan ei kuitenkaan juuri mitään tietoa aiheesta löydy, muuta kuin ohjelmatietoja satunnaisilta päiviltä ("Ohjelman vakivieraana nähdään muuntautumiskykyinen Jope Ruonansuu ja sen juontaa radiosta tuttu Ile Jokinen" [1]), joten sikäli hankala tilanne (tuo "radiosta tuttu" -mainintakaan kun ei vahvista, että oma muistikuvani olisi välttämättä oikea, näyttelijä-laulajan artikkelissa kun mainitaan, että hänkin tehnyt radiotyötä). --Nironen (keskustelu) 19. tammikuuta 2015 kello 02.05 (EET)

Törmäsin samaan ongelmaan, tarkentavaa lähdettä ei ollut. Jospa luotettaisiin muistikuvaasi ja vaihdan wikilinkin.--Htm (keskustelu) 19. tammikuuta 2015 kello 05.14 (EET)
Eikös Ö-studiossa ollutkin kuminukkeja, joista yksi esitti presidentti Ahtisaarta ja yksi hänen neuvonantajaansa Rusia? Nenoniel (keskustelu) 19. heinäkuuta 2016 kello 19.44 (EEST)