Kesärakkaus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kesärakkaus
Foudre
Tyyli nuortensarja
Kestoaika 26 minuuttia
Pääosissa Charles Templon
Joséphine Jobert
Mouni Farro
David Tournay
Alkuperämaa  Ranska
Alkuperäiskieli ranska
Verkko Ranska France 2
Suomi Yle TV2
Esitetty 16. heinäkuuta 2007 – 1. elokuuta 2011
Tuotantokausia 5
Tuotanto
Tuottaja(t) Bertrand Cohen
Denis Mermet
Ohjaaja(t) Stéphane Meunier
Käsikirjoittaja(t) Eugénie Dard
Laurent Daufes
Alexandre Dos Santos
Serge Gisquière
Elodie Namer
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

Kesärakkaus (Foudre) on ranskalainen nuorten televisiosarja, jota tehtiin viisi tuotantokautta vuosina 2007–2011. Ranskassa sarjaa esitettiin France 2 -kanavalla. Pääosissa näyttelivät muun muassa Joséphine Jobert (Alice), Charles Templon (Alex), David Tournay (Léo), Nils Haagensen (Sam) ja Fanny Krich (Maxine).

Suomessa sarjaa on esitetty 1. kesäkuuta 2009 alkaen Yle TV2:lla Summerissa.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Alex Nelka rakastuu 18-vuotispäivänään kaupungilla tapaamaansa salamyhkäiseen Aliceen. Pian tyttö katoaa Alexin elämästä silmänräpäyksessä, mutta nuorukainen alkaa etsiä tätä. Alex löytää tytön toiselta puolelta maapalloa, Uudesta-Kaledoniasta, jossa hänelle selviää, että Alicella on siellä perhe ja hänen entinen poikaystävä Jess. Alex jää asumaan Uuteen-Kaledoniaan ystäviensä Léon ja Evan kanssa. Vähitellen Alice alkaa kiintyä Alexiin ja heistä tulee pari, mutta Jess yrittää pilata suhteen kaikilla mahdollisilla konsteilla. Yhdessä pari kerää kasapäin unohtumattomia muistoja ja kokemuksia, mutta ne tuhoutuvat, kun Alex katoaa salaperäisesti. Alice käy läpi vaikeaa aikaa ja on hyvin surullinen Alexin katoamisesta. Hän tekee ystävineen kaikkensa löytääkseen Alexin. Samoihin aikoihin Alexin lapsuudenystävä Sam tulee sekoittamaan pakkaa, ja vähitellen, hitaasti, mutta varmasti Alice ja Sam rakastuvat.

Kylän professori Guiloux tekee tutkimusta eri heimoista ja hän lupautuu ottamaan Alicen mukaan projektiinsa. Lopulta projektiin osallistuu professori Guilouxin ja Alicen lisäksi vielä Sam, Léo ja Maxine. Monimutkaisten ja vaarallisten esteiden yli ryhmä selviää saarille ja he pääsevät tutustumaan heimoihin. Yhtäkkiä paikalle pamahtaa Samin entinen tyttöystävä Victoria, joka yrittää havitella Samia takaisin itselleen, mutta tuloksetta. Victoria palaa takaisin Ranskaan, mutta vaikeudet eivät lopu. Kaikki muut pääsevät lähtemään takaisin Nouméaan, mutta Sam jättää itsensä pantiksi näyttääkseen Alicelle kuinka paljon hän tätä rakastaa. Alice tajuaa, että heidät on tarkoitettu yhteen ja hän päättää lähteä Samin luokse heimosaarelle. Juuri kun Alicen pienkone on lähtenyt lentokentältä, Léo saa häkellyttävän puhelun Alexin löytymisestä.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Roolit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päärooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sivurooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.