Kai no san kyōdai

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kai no san kyōdai
甲斐の三兄弟
(Kain kolme veljestä)
Genre draama, seikkailu, toiminta
Manga
Tekijä Yoshihiro Takahashi
Julkaisija Japani Shūeisha
Suomi Punainen Jättiläinen
Sarjajulkaisulehti Business Jump
Ensimmäinen painatus 2008 – 2008
Kirjojen lukumäärä 1

Kai no san kyōdai (jap. 甲斐の三兄弟, suom. Kain kolme veljestä) on 63-sivuinen Ginga Nagareboshi Gin -lisätarina Tiikeriveljesten, Akatoran, Chūtoran ja Kurotoran, elämästä pentuina. Tarina julkaistiin Business Jump -mangalehden numeroissa 5/2008 (32 sivua, sisälsi kolme värisivua) ja 6/2008 (31 sivua), ja sisällytettiin sitten Ginga Nagareboshi Gin Shin Gaiden -tarinakokoelmaan. Tarina tehtiin Ginga Nagareboshi Gin animen japanilaisen DVD-boksin julkaisun kunniaksi.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Suuri taistelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akakabuto on juuri iskenyt kimpussaan olleen Akatoran maahan ja puhkaissut sen vasemman silmän. Akatora hyökkää uudelleen karhun kimppuun suoraan edestä. Karhu osaa ennakoida hyökkäyksen ja raatelee Akatoralta vasemman etujalan irti. Siitä huolimatta Akatora syöksyy Akakabuton vasempaan silmään ja onnistuu puhkaisemaan sen. Sen jälkeen raivostunut karhu lyö Akatoraa ja hän putoaa maahan. Muiden koirien hyökätessä raivokkaasti karhun kimppuun, Akatora on enää hädin tuskin hengissä, ja alkaa muistella varhaiselämäänsä.

Hylkääminen vuorille[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiikeriveljeksiä oli alun perin viisi, joista kaksi myytiin. Omistaja laittoi loput kolme pentua pahvilaatikkoon, ajoi autollaan vuorille ja jätti laatikon sinne. Pennut saivat laatikon vaivoin auki. Aluksi pennut eivät poistuneet laatikosta ollenkaan, vaikka vettä satoi ja nälkä vaivasi.

Noin neljän päivän kuluttua laatikolle luikerteli käärme. Se hyökkäsi kohti pentuja, mutta ei osunut. Akatora ei pelännyt, vaan hyökkäsi käärmeen kimppuun. Kurotora ja Chūtora katsoivat aluksi peloissaan vierestä, mutta rohkaistuvat itsekin käymään käärmeen kimppuun. Lopulta pennut saivat revittyä käärmeen hengiltä. Ne olivat uuvuksissa, mutta ylpeitä ensimmäisestä voitostaan ja itse hankkimastaan saaliista.

Näädän ensimmäinen hyökkäys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eräänä yönä Akatora huomasi puunoksalla näädän, muttei kiinnittänyt asiaan enempää huomiota. Aamun sarastaessa Akatora kuitenkin heräsi siihen, kun näätä seisoi aivan laatikon vieressä. Ennen kuin hän ehti tehdä mitään, näätä hyökkäsi heidän kimppuunsa. Hän ja Chūtora ehtivät pois laatikosta, mutta Kurotora jäi näädän hampaisiin, ja menetti näin oikean silmänsä.

Silloin metsästä juoksi suuri tanskandoggi ja läimäytti näädän irti Kurotorasta ja ajoi sen tiehensä. Koira oli Ben. Hän lohdutti Kurotoraa ja toi pennuille ruoaksi fasaanin. Benin piti kuitenkin lähteä takaisin omistajansa luo.

Näädän toinen hyökkäys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näädän hyökkäyksen jälkeen Tiikeriveljekset elelivät jonkin aikaa rauhassa, rapuja, sammakoita, heinäsirkkoja ja kastematoja saalistellen. Öisin pennut pitivät kuitenkin vuorollaan vahtia näädän varalta. Uni kuitenkin vei voiton pennuista, ja näätä hyökkäsi uudelleen. Se nappasi Chūtoraa oikeasta korvasta ja lähti raahaamaan tätä mukanaan; näin Chūtora menetti oikean korvansa. Akatora ja Kurotora lähtivät niiden perään.

Jonkin ajan kuluttua Ben saapui tapansa mukaan tuomaan pentujen laatikon luo ruokaa, ja hämmästyi, kun ne eivät olletkaan siellä. Ben huhuili niiden perään ja nuuhki maata koittaen löytää ne. Benin hämmästys oli suuri, kun se vihdoin löysi pennut: ne olivat raivokkaassa taistelussa näätää vastaan. Yksikään pennuista ei antanut yhtään periksi, vaan ne taistelivat hurjemmin ja päättäväisemmin kuin koskaan aiemmin. Vihdoin pitkän ja verisen taistelun päätteeksi pennut saivat näädän hengiltä, ja Ben suorastaan itki ylpeydestä.

Akatoran kuolema[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akatoran muistelmat päättyvät, ja tarina palaa takaisin Suuren taistelun sotatantereelle, jossa koirat ovat kokoontuneet kuolevan Akatoran ympärille. Gin yrittää ravistella Akatoraa hereille, ja Ben liikuttuu, kuinka Akatora puolusti häntä henkensä kustannuksella. Lopulta Akatora nukkuu pois, ja Ben itkee pahoillaan siitä, ettei pystynyt suojelemaan pikkuista hoidokkiaan loppuun asti. Muut koirat haluavat kostaa Akatoran kuoleman, ja saavat siitä valtavasti lisää voimaa hyökätessään taas Akakabuton kimppuun.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]