Kabuki Quantum Fighter

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kabuki Quantum Fighter tai Jigoku Gokukaru Maru (1990) HAL america Kyseessä on Nintendo Entertainment Systemin eli NES:sin peli.

TARINA

Pelissä olet vuodessa 2056 ja nimesi on Scott O'Conner, olet 25-vuotias mies ja sinun aivosi siiretään raakana datana tietokoneen sisään jossa sinun pitää eliminoida virus joka on kehittänyt niin sanotun "biomekaanisen palomuurin" se taas on viholliset jotka yrittävät saada sinut hengiltä.

ASEET

Aseenasi on aluksi hiukset, kun olet kyykyssä niin nyrkit, kun olet roikkumassa niin jalat lisäksi sinulle annetaan myös heikko energia-ammus joka vastaa puolet yhdestä lyönnistä , sitten sinulle annetaan vahvempi energia-ammus joka on yhtä tehokas kuin lyönnit, se vaatii kaksi chippiä ja sillä voittaa toisen bossin melko helposti. Kolmas ase ampuu 3 energia-ammusta joista jokainen ammus vastaa 2 lyöntiä ja se vaatii kaksi chippiä myös. Neljäs ase on "Quantum Pommi" joka vaaditaan viimeisen bossin toisen muodon voittamiseen ja yksi pommi vaatii kolme chippiä. viimeinen ase "Kauko-ohjattava bolo" jossa on 3 kauko-ohjattavaa ötökkää ja ne tuhoavat kaiken tiellään

VIHOLLISET