Junjō romantica

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Junjō romantica (jap. 純情ロマンチカ) on Shungiku Nakamuran yaoi-tyypin manga- ja animesarja, joka kertoo kolmesta homoparista. Animessa on kolme tuotantokautta, kaikissa 12 jaksoa. Manga-kirjoja on ilmestynyt 14.

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päähenkilöt ovat yaoi-kirjailija Akihiko Usami ja 18-vuotias opiskelija Misaki Takahashi. Anime sekä manga keskittyvät pääasiassa heidän elämäänsä, mutta välillä kerrotaan myös kahden muun parin elämästä; Kirjallisuudenopettaja Hiroki Kamijōn ja lääkäriopiskelija Nowaki Kusaman, sekä kirjallisuusprofessori Yō Miyagin ja opiskelija Shinobu Takatsukin suhteista. Kaikki hahmot ovat kuitenkin tavalla tai toisella toisilleen tuttuja. Esimerkiksi Hiroki on Usamin lapsuudenystävä sekä Misakin opettaja ja Miyagi on puolestaan Hirokin kollega.

Usami Akihiko "Usagi" (hänen lempinimensä,joka tarkoittaa jänistä japaniksi) on rikkaasta perheestä tullut 28-vuotias BL kirjailija, jolla on "pakkomielteenä" normaalien perheiden elämä, sillä itse hän ei sitä ole koskaan kokenut. Sen takia hän kerää leluja ja nimeää nallensa yleisimmillä Japanilaisilla nimillä, sekä haluaa kokeilla kaikkea "normaalia". Hänen isänsä on kuuluisan yhtiön johtaja ja hänen 31-vuotias velipuolensa on heidän isänsä perijä. Usamin veli on kateellinen pikkuveljelleen ja haluaa viedä kaiken Usamille tärkeän (Misakin).

Misaki Takashi on 18-vuotias normaali opiskelija, jonka vanhemmat ovat kuolleet auto-onnettomuudessa 10 vuotta sitten. Ainoa elävä perheenjäsen on Misakin isoveli Takahiro, joka kasvatti Misakin. Misakin toiveena on päästä samaan yliopistoon johon hänen isoveljensä olisi halunnut mennä, jollei olisi luopunut unelmastaan kasvattaakseen Misakin.

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.